Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért gondoljátok azt, hogy hátrány egy lánynál, ha szüzek vagytok?
Mert azt hiszik, hogy a nők olyasfajta istennők, akiknek semmi sem elég jó, csak az abszolút maximum. Azt hiszik, hogy a nők nem emberek, hanem valamiféle megközelíthetetlen, kielégíthetetlen létforma, akik, ha nem kapnak meg mindent, ölnek.
21/F...
Ezt mutatja a tapasztalat!
Anno mikor mennem kellett haverral valami iskolai expora 2 csaj volt a szemközti parcellában és valahogy megtaláltak minket blútuszon (be volt kapcsolva) és kaptunk egy ilyen üzenetet (később nézte meg haver) hogy "Na mi van szűzfiúk"
Feltételezhetően jó gúnyosan. Mondjuk a 2 szomszédos parcellában ücsörgőek is végig lekezelőek voltak velünk.
A szűzesség meg nem értékelődött fel. 17 évesen ugyanilyen kevés esélyem volt a csajoknál, mint most 21 évesen. Szóval nem sokat ér a dolog. Sőt már kaptam olyan "tanácsot" hogy itassak le valakit, mert ez így nem állapot.
3-as
Talán nem így van? Akiknél nem azok az én korosztályomban mind 3 éves kapcsolatban vannak, vagy eleve férjezettek. Szóval maradtak a fent említettek. Náluk meg esély nulla.
Nem, nem így van, sőt. Nem kevés lány barátom szingli és már várja, hogy találjon valakit, aki nem csak szexjátéknak kezelné.
És engem is megtalált egy aranyos lány, akivel 9 hónapja együtt vagyunk...
Fostok a lányoktól, az a helyzet. Nem kell.
21/F
Miért, nem állja meg ez az állítás a helyét? Én 26 éves vagyok, és még szűz. Talán nem lenne ebből semmilyen hátrányom?
Idézném erre a kérdésre adott válaszom:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__37036..
Én válaszom:
"Az, hogy a szexuális tapasztalat sokat számít neki, és legalább hamar kiderülne, hogy nem illünk egymáshoz. :) (26 szűz pasi)"
A kérdező reagálása:
"26 évesen nem vagy te már egy kicsit vén trotty? o.O"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!