Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, miért gondoljátok azt, hogy hátrány egy lánynál, ha szüzek vagytok?
Én speciel most pont szűz fiút keresnék. Érettebb vagyok a koromnál, ezért nem a korosztályomból válogattam, mert a 18-19 éves fiúk másról nem tudnak beszélni, csak hogy merre voltak a hétvégén, mennyire berúgtak...Az előző barátom 21 volt,jól éreztük egymással magunkat, csak neki voltak igényei...Megbeszéltük, hogy még fél évig nem szeretnék lefeküdni vele, erre a másfél hónapos kapcsolatban elkezdett hisztizni, hogy nem nyitom szét a lábaimat... És ezért abban reménykedek, hogy egy tapasztalatlan fiú nem lesz ennyire gyors...
L/16
13-as: nagy az arc!
Amúgy szépen lenézed a szűzeket... Jó kérdés: mire föl? Ja gondolom arra, hogy Te már nem és a közepes teljesítményedre amit magadban "átlagon felüliként" értékelsz.
Én is hazudozhatnék, hogy "úúú város Kaszanovája vagyok" meg minden, de minek? Nem szokásom hazudozni.
Kicsit olyan ez a szűzdolog, mint a munkahely. Mindenhová tapasztalatot kérnek, de amíg nincs addig senki nem alkalmaz és nem is lesz tapasztalatod. 22-es csapdája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!