Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, tényleg nem gondoljátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, tényleg nem gondoljátok?

Figyelt kérdés
A barátommal ma sétálgatok,valamit beszólt(viccelésből persze) amire én megsértődöm (nem komolyan). ilyenkor nem vágja/vágjátok,hogy azt várjuk,hogy magatokhoz húzzatok és megcsókoljatok vagy vmi nyálasabb szöveget mondjatok?:D
2012. nov. 11. 20:27
 1/10 anonim ***** válasza:
miért is kéne azt gondolnunk?:O nem vagyunk gondolatolvasók...
2012. nov. 11. 20:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Kajakra, kenura vágjuk, de tudod férfiból sem egy fajta létezik a világon, szóval nem kéne általánosítani.
2012. nov. 11. 20:28
 3/10 A kérdező kommentje:
jó,bocsánat.
2012. nov. 11. 20:30
 4/10 anonim ***** válasza:

Én nem akarok semmit vágni. Mert valamiért nem vágod azt amit te úgy gondolsz hogy vágsz, de nem vágsz, mert ezt a a fiúk vágják. Vágod? Amúgy tipikus nő vagy. Nem kéne egy vicc miatt megsértődni... És azért mert olyat mondtunk amit mi viccnek szántunk nem fogunk bocsánatot kérni már ne haragudj:D

21/F

2012. nov. 11. 20:31
 5/10 anonim ***** válasza:
Én az ilyen kamuból behisztizős kis p*csáktól gyorsan meg szoktam szabadulni. Egyszerűen az idegbaj elkap az ilyenektől.
2012. nov. 11. 20:32
 6/10 anonim ***** válasza:
én vágom!
2012. nov. 11. 20:33
 7/10 anonim ***** válasza:
Mint ahogy nőből sincsen egyforma! Én pl. nem várnám, hogy nyálas szöveget mondjon egy pasi! Akkor miért is kéne ezt nekik kajakra vágni?
2012. nov. 11. 20:42
 8/10 anonim ***** válasza:
nem tudom mit csinálnék, de lehet, hogy én se vágnám :S:D
2012. nov. 11. 20:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor most kérhetném a kérdést magyarul is?
2012. nov. 11. 22:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Keress egy normális pasit! Ha még ilyen alap dolgot sem képes nyújtani, akkor mégis mit tud?!
2012. nov. 12. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!