Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mennyire fontos a szerelem? Tudtok úgy járni egy pasival hogy nem vagytok belé szerelmesek?
Igen!!!!
Nem sokká már 30 éves leszek :) voltam párszor szerelmes,a válaszom igenis,lehet járni valakivel ugy hogy nem vagy bele szerelmes.A mostani páromat szeretem,jól elvagyunk de nem szerelmesek,számomra ez semmi extra,ugyanugy ahogy a párok 80% sem az.
Az előbbi választ is én irtam :) Sajnos sokan manapság összekeverik az szerelmes-szeretem fogalmakat.
Nem hinném,szerelmes kéne lenned valakiben ahhoz hogy boldog lehess,amint irtam a párok döntő többsége egy idő utan már nem szerelmesek egymásban,ez nem is baj,fontos akivel eltudnád képzelni az életed,szeresd.Szerelem v szeretet 2 külön fogalom
egyebkent nem osszekeverendo a szerelem es a szeretet szo!
lehet szerelem az elejen de lassan szeretette valik, csak sokan nem tudnak kulombseget tenni szerelem es szeretet kozott mar... szereny velemenyem szerint
Szerintem SZERELEMMEL KELL KEZDŐDNIE! Utána átváltozik vagy megmarad a szeretet. Arra lennék kíváncsi, hogy ha nem szerelemmel kezdődik, akkor pusztán a szeretetből lehet-e egymással lenni mondjuk az idők végezetéig. Lehet?
Lányok, ti hogy vagytok ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!