Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Fontos://
Van egy srác, aki külföldön él, jó messze tőlem. Én nagyon nagyon szeretem őt es ezt 1 éve meg is mondtam neki, d akkor a válasza az volt h ő is szeret, de csak barátként, na meg volt barátnője is. es most egyik nap beszélgettünk, és akkor mondta h lehet h jobban szeret mint barátot. és h már kiszeretett a barátnőjéből. És megkérdezte, hogy jrnek e vele. de nem merek neki igent mondani -pedig mindennél jobban szeretem- de 1. nagyon messze van tőlem, es már igy is szenvedek... 2. mindenki azt mondja, h nagy a korkülönbség és nem működne a dolog 3. Tisztában vagyok vele, h vannak bizonyos... igényei - ha értitek mire gondolok- amiknek nem tudok eleget tenni, és gondolom, hogy milyen rossz lehet neki. főleg ugy, hogy tudjuk: legközelebb is csak 1 év mulva tudunk találkozni... :/ na meg nem vagyok annyira féltékeny tipus, de azert had jegyezzem meg h nagyon jól néz ki es rengetegen “rajonganak“ érte :S
Szoval, mi a véleményetek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!