Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebből talán rájön, hogy fontos vagyok-e neki?
A barátommal pár napja beszélgettünk az érzéseinkről. Azt mondta, hogy nem biztos benne, mit érez meg hogy szerelmes-e belém. Mostanában keveset vagyunk együtt a vizsgák miatt, mindenki érettségire gyúr, nyelvvizsgák,jogsi stb. Azt hiszem 17-18 évesek tudjátok miről beszélek. Van, hogy csak a hétvégén találkozunk, és addig még sms-t se írunk egymásnak.
Én most azt találtam ki (még nem ecseteltem neki az ötletemet), hogy 1 hétig minden nap kéne telefonáljunk egymással, és minél többször találkozzunk. Facebook,skype, ami csak lehetséges. Aztán 1 hétig nem kereshetjük a másikat és nem is találkoznánk. Utána szerintem mindketten rájönnénk, hogy hiányoztunk-e egymásnak.
Szerintetek? Tudom, tudom, ha tökéletes kapcsolat lenne, akkor nem is kéne ilyesmivel foglalkozni...de most azt hiszem egy kisebb gödörben kötöttünk ki.
ha rám hallgatsz azt csinálsz amit nem akarsz:S
úgy hülyeség ahogy van
nem szünetet kell tartani hanem megbeszélni a problémákat ez ilyen egyszerű
nem hinném h neked kellene csak lépned annak érdekében h a kapcsolat újra működő képes legyen. Ha őt nem érdekli akkor lépj tovább. Hidd nagyon sok olyan srác van aki mellett nem volnának ilyen gondjaid.
Nem akarok sablon szöveget nyomni de nincs egy órája h a egy lánynak megmondtam h már engem nem érdekel, mert ugyan ebben a helyzetben voltunk mi is.csak mindig én akartam h jobb legyen, én voltam az aki próbált mindent megtenni azért h működjön a kapcsolat, de ő csak szavakban válaszol, az utóbbi napokban sosem ért rá, és én úgy voltam vele h sosem voltam papucs és most sem leszek az.ha őt nem érdekli akkor engem sem.és sztem helyesen döntöttem mert egy kapcsolatot vagy mind a ketten akartok vagy egyiken sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!