Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, milyen beceneveket szerettek?
Figyelt kérdés
Vannak a kedves,szerelmes becezesek,mint pl. Edesem,szivem,szerelmem,szivem,stb.
De a ferfiak szeretik,ha inkabb olyan becenevet adunk neki,amiben megmutatkozik a ferfiassaguk vagy szexisseguk. Tudnatok ilyenre peldat adni? ertelmes valaszokat megkoszonom:)
2013. ápr. 7. 19:28
11/19 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat, ez alap ,h nem ugy szolnek utana ,h nyuszikaaaam..xd de pl. Ha az agyban szeretnem vele ,h mennyire szexi ,akkor mit mondjak neki? :)
2013. ápr. 7. 19:37
12/19 A kérdező kommentje:
*szeretnem tudatni vele
2013. ápr. 7. 19:38
13/19 anonim válasza:
én nyuszi papának hívom mert annyira szexmániás mint egy hím nyúl :D
14/19 anonim válasza:
nem vagyok ezekért oda
van nevem használja azt, N
16/19 A kérdező kommentje:
Milyen kis humorosak vagytok.:)
2013. ápr. 7. 20:00
17/19 anonim válasza:
én uramnak hívom a barátom, ő meg asszonynak engem :D
18/19 anonim válasza:
Én szeretem, ha Szexgépnek hívnak.
19/19 A kérdező kommentje:
Koszonom:) utolso ez jo:D
2013. ápr. 8. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!