Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak, ti ha szerelmesnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti ha szerelmesnek valljátok magatokat egy kapcsolatban akkor?

Figyelt kérdés
és az a kapcsolat még mindig szerelemmel,de véget ér (nő szakított), egyszerűen csak azért mert ellenkező véleményen vagytok,és úgy gondoljátok így nincs értelme folytatni, hisz nem fontos számotokra ugyan az a dolog, majd a nő másnap elnézést kér, és próbálja rendbe hozni, mondván hogy ez nem akkora dolog, amin nem lehet változtatni, de ti elutasítjátok, és 6 nappal szakítás után már alkalmi parnerekkel töltitek az időt, az miért van? Számíthatok arra, hogy esetleg később felhív, hisz még mindig szeret, nem hiszem hogy egy szerelmes férfi szívéből 6 nap alatt kihűlnek az érzelmek.
2013. ápr. 7. 15:39
 1/4 anonim ***** válasza:

akkor a srác nem volt szerelmes,

figyelj: engem kidobott a csaj akit szerettem,utána még 3 honapig nem feküdtem le senkivel azért sem mert ha esetleg a csaj visszajönne hozzám utána nehezen tudnék a szemébe nézni,erre is gondoltam

2013. ápr. 7. 15:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Aki ezt teszi, mint a srác, az éretlen egy ilyen nőre, mint Te!
2013. ápr. 7. 15:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Látom megtalálta a zsák a foltját. Neked ez egy jó tanulópénzt lesz, hogy nem kell mindent harapni, ami a fiúktól ered, illetve nem kell meggondolatlanul szakítani sem, mondván, ha elengeded és valóban szeret úgy is visszatalál valami úton-módon. Tanulj szépen belőle.

És még annyit leszögeznék, hogy gondolj bele, milyen amikor szerelmes vagy. Ha egyáltalán voltál már. Reggel felkelsz és ő az első gondolatod. A nap legnagyobb részében rá gondolsz. Ha egy kicsit elkalandozik a figyelmed, egyből azon kapod magad, hogy ő rá gondolsz. Stb... Nos ilyen esetben ki lenne képes más emberrel intimitásba bonyolódni?

A ti esetetekben, még azt sem lehetne mondani, hogy felejteni szeretne, mert meg volt rá az esélye MÁSNAP, hogy minden visszaálljon a régibe.

Megérdemlitek a pénzeteket.

2013. ápr. 7. 15:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Gyökér vagy!Nem úgy kell kezdeni,hogy férfiak,mert nem minden férfi olyan paraszt,mint a barátod.Szóval ne általánosíts!
2013. ápr. 7. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!