Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy válogatós, hülye egoista...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy válogatós, hülye egoista liba vagyok, hogy még mindig a mesebeli herceget és az irodalmi hőst várom, közben pedig ennyi idősen is egyedül vagyok, mert nekem senki sem jó. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Bocs, őszinteségi rohamom van, hogy itt vagyok még mindig egyedül az ünnepek alatt, noha már milliószor lehetett volna pasim, és milliószor szexelhettem volna, de nem tettem, mert nekem senki sem jó. Még akkor is így van, ha tényleg nagyon idióták hajtottak rám. De amúgy ha nem egy férfias, határozott, bonyolult karakterű daliás szeretne tőlem valamit, már nem is érdekel.... feladtam, nem tudok szerelmes lenni egy hétköznapi pasiba :S tessék, most lehet oltani 20N

2013. márc. 31. 22:06
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

19. voltam, és a bonyolult karakterű daliáson én is elgondolkoztam, vajon milyen lehet :D TUtira egyéniség vagy, kérdező, ha ilyen kifejezéseket kitalálsz, szerintem jól érezné magát melletted pasi.

F

2013. ápr. 1. 00:33
 22/26 anonim ***** válasza:
81%

Én is ilyen típus vagyok, azzal a különbséggel, hogy nekem szerencsém volt, és hamar találtam ilyen pasit. De amúgy nem sokat tudsz tenni, ha megvannak az igényeid, akkor úgyse tudod úgy őszintén "lejjebb adni", mert érezni fogod, hogy valami hiányzik, úgy pedig nincs értelme egy kapcsolatnak.

Továbbra is várj szerintem a számodra tökéletesre, csak arra figyelj, hogy ezt ne a külső alapján ítéld meg, hogy valaki vajon tökéletes lenne-e (persze fontos, hogy tetsszen, de nem csak azok a tipikus jó pasik a jó pasik érted... :D )

És még valami: ha nagy elvárásaid vannak, akkor tudj te is sok mindent nyújtani az adott pasinak, minden téren, ez fontos, különben ő nem fog akarna téged.

21L

2013. ápr. 1. 00:40
 23/26 anonim ***** válasza:
60%
a választ a kérdésedben leled....."Egy válogatós, hülye egoista liba vagyok"...még mielőtt felháborodsz erősen gondolkodj el azon, hogy ez a saját magadról alkotott véleményed :)
2013. ápr. 1. 01:11
 24/26 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, igazából nagyon felvidítottatok ezzel a sok pozitív véleménnyel, tisztára azt hittem, hogy csak oltást fogok kapni és a női nem szapulását, hogy nekik semmi sem jó. amúgy a félreértés ne essék, a válogatósságot nem a külsőre értettem főleg (persze, nyilván egy szempontból ez is fontos, h valamelyest tetszen), hanem belső tulajdonságokra
2013. ápr. 1. 10:20
 25/26 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ne "gyere össze" senkivel csak azért, hogy legyen valakid.

Ha nem érzed jól magad valakivel, akkor tök fölösleges kapcsolatban lenni... rengetegen úgy kezelik a kapcsolatokat, mintha önérték volna (pl. most Te is ezt teszed...)

Mindenkit más tulajdonságok fognak meg egy ellenkező neműben, ettől nem vagy rosszabb ember, csak ezt osztotta a gép, ennyi.

És riszpekt a kérdésért, ha minden ember képes lenne ennyi önkritikára, egy sokkal jobb világban élnénk :P

22/F

2013. ápr. 1. 11:10
 26/26 Szentes Melinda válasza:
Járj társaságba ! Legyen baráti köröd,és várd meg az igazit.Biztosan megtalálod majd.Semmiről sem késtél le,bőven van időd ismerkedni. Legyél bátran válogatós,hiszen a jövőd,az életed a tét. Automatikusan ne küldj el senkit aki barátkozni akar veled,de komoly, a baráti kapcsolaton túl csak bölcsen engedj a szívedhez valakit.Tudom,nagyon ósdi lesz amit írni fogok most,de működik. Szóval a szüleid ismernek a legjobban. Ha bizonytalan vagy egy jelölttel kapcsolatban , mutasd be szüleidnek ! Lányok esetében különösen az apák látják józanul a dolgot. Még valami . Rangban ,kulturális háttérben hozzád hasonló fiatalok között keresgélj. Sok boldogságot !
2015. szept. 28. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!