Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Válogatós vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Válogatós vagyok?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy mennyire vagyok helyes vagy sem, nem sokan voltak belém szerelmesek (akiről tudok). Viszont tudom hogy most is van pár ilyen lány, már mint akinél lenne esélyem, de valahogy mindig olyan lányok találnak meg akik nekem nem tetszenek.

Aki nekem tetszik arra mindig azt mondják hogy "esélyed sincs nála". És valahogy én is így látom. Válogatós lennék? Jöjjek össze olyannal akibe nem vagyok szerelmes, és hátha kialakul? De sajnos nem is mindig a külsővel van a bajom...

Mitévő legyek?

f/20

2013. jan. 16. 19:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
hadd lássunk egy képet! :)
2013. jan. 16. 19:05
 2/11 A kérdező kommentje:
Facebookon küldök, itt viszont nem:) Persze ahhoz előbb neked/tek kell megadni a profilotok, hogy tudjak üzenetet írni
2013. jan. 16. 19:07
 3/11 anonim ***** válasza:
Én sem tudom mennyire vagy helyes. Küldj kép vagy tegyél fel ide.
2013. jan. 16. 19:07
 4/11 anonim ***** válasza:
privát üzenetben akkor.
2013. jan. 16. 19:10
 5/11 A kérdező kommentje:
Ahogy előbb is írtam. Bár nem ez lenne a lényeg :\
2013. jan. 16. 19:10
 6/11 anonim ***** válasza:

én is válogatós vagyok

azt csak tudhatod, milyen életet akarsz élni

2013. jan. 16. 19:11
 7/11 A kérdező kommentje:
Boldogat. De így elég nehéz, hogy akiknek én jövök be, az nekem egyáltalán nem tetszik. És fordítva. Eddig egyetlen példa volt ami megfelelő lett volna, de akkora távolsággal nem lett volna belőle semmi :\
2013. jan. 16. 19:15
 8/11 anonim ***** válasza:
Csúnyákat vonzod mert te is az vagy,ébredj fel!
2013. jan. 16. 19:17
 9/11 anonim ***** válasza:

Én is sorozatosan így jártam a fiúkkal. Aztán megfordult a dolog :) Ha azt várod el a lánytól külsőleg - belsőleg, amit te is megadnál neki, akkor nem hiszem, hogy válogatós vagy.

19/L

2013. jan. 16. 19:51
 10/11 anonim válasza:

"esélyed sincs nála" Ha totál ronda vagy akkor igaz. Ha átlagos srác vagy akkor meg csak a tetteiden múlik minden.

Kösd fel a nadrágszíjat és szard le mások véleményét. Hódítsd meg a lányt. Ha nem jön össze akkor sem jártál szarabbul, mintha meg se próbáltad volna.

A másik lehetőséged a megalkuvás, add lejjebb az igényeket, hidd el lesz mikor senkinek se fogsz tetszeni. Örülj míg lehetőséged van válogatni.

2013. jan. 16. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!