Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Válogatós vagyok?
Nem tudom hogy mennyire vagyok helyes vagy sem, nem sokan voltak belém szerelmesek (akiről tudok). Viszont tudom hogy most is van pár ilyen lány, már mint akinél lenne esélyem, de valahogy mindig olyan lányok találnak meg akik nekem nem tetszenek.
Aki nekem tetszik arra mindig azt mondják hogy "esélyed sincs nála". És valahogy én is így látom. Válogatós lennék? Jöjjek össze olyannal akibe nem vagyok szerelmes, és hátha kialakul? De sajnos nem is mindig a külsővel van a bajom...
Mitévő legyek?
f/20
én is válogatós vagyok
azt csak tudhatod, milyen életet akarsz élni
Én is sorozatosan így jártam a fiúkkal. Aztán megfordult a dolog :) Ha azt várod el a lánytól külsőleg - belsőleg, amit te is megadnál neki, akkor nem hiszem, hogy válogatós vagy.
19/L
"esélyed sincs nála" Ha totál ronda vagy akkor igaz. Ha átlagos srác vagy akkor meg csak a tetteiden múlik minden.
Kösd fel a nadrágszíjat és szard le mások véleményét. Hódítsd meg a lányt. Ha nem jön össze akkor sem jártál szarabbul, mintha meg se próbáltad volna.
A másik lehetőséged a megalkuvás, add lejjebb az igényeket, hidd el lesz mikor senkinek se fogsz tetszeni. Örülj míg lehetőséged van válogatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!