Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy válogatós, hülye egoista...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy válogatós, hülye egoista liba vagyok, hogy még mindig a mesebeli herceget és az irodalmi hőst várom, közben pedig ennyi idősen is egyedül vagyok, mert nekem senki sem jó. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Bocs, őszinteségi rohamom van, hogy itt vagyok még mindig egyedül az ünnepek alatt, noha már milliószor lehetett volna pasim, és milliószor szexelhettem volna, de nem tettem, mert nekem senki sem jó. Még akkor is így van, ha tényleg nagyon idióták hajtottak rám. De amúgy ha nem egy férfias, határozott, bonyolult karakterű daliás szeretne tőlem valamit, már nem is érdekel.... feladtam, nem tudok szerelmes lenni egy hétköznapi pasiba :S tessék, most lehet oltani 20N

2013. márc. 31. 22:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt egy megkeseredett, anyaszomorító, hímsoviniszta srác írta ki.
2013. márc. 31. 22:24
 12/26 A kérdező kommentje:
macskáim nincsenek, meséket nem nézek, ilmeket is alig, viszont sokat olvasok, szal akkor már a könyveket hibáztasd. amúgy meg nem, nem leszek 40 évesen megkeseredett, hidd el, előbb lesz vége az életemnek inkább. többi válaszadónak köszi.
2013. márc. 31. 22:32
 13/26 ASOT ***** válasza:
11-esre szavazok, lehet h igaza van
2013. márc. 31. 22:37
 14/26 A kérdező kommentje:
ja, hát nyilván egy nő nem rak ki, ugye? mert a nőknek egy magányos húsvétvasárnap estén, mikor a legtöbb ismerőse a párjával tölti az ünnepeket, nem lehetnek ilyen gondolataik, mi?
2013. márc. 31. 22:40
 15/26 ASOT ***** válasza:
Holnap lesznek locsolóid?
2013. márc. 31. 22:41
 16/26 A kérdező kommentje:
jah, valszeg eljönnek a fél rokonság, még véletlenül sem vki, akit igazán érdeklek
2013. márc. 31. 22:42
 17/26 ASOT ***** válasza:
az a baj h el sem tudsz menni otthonról max kirándulni mert majdnem minden zárva van...
2013. márc. 31. 22:44
 18/26 LeftBehind ***** válasza:
Mesebeli királyfira akkor várj,ha te is tökéletes mesebeli hercegnő vagy....mondjuk elnézve a Disney-t csak legyél szép és tudj énekelni.
2013. márc. 31. 23:32
 19/26 anonim ***** válasza:
10%

Szerintem még pozitív is az, amit írtál magadról! örülök, hogy nem égtél ki szexuálisan erre a korra, hanem ellenkezőleg! ez nőknél azért eléggé pozitív!

F

2013. márc. 31. 23:49
 20/26 anonim ***** válasza:
74%

Jah, mert a husvet g.ecinagy unnep am :D Amugy ez, hogy nem tudsz szerelmes lenni egy hetkoznapi pasiba, ez faszsag. Majd jon valaki, aki szamodra kulonleges lesz es a korulotted levok lehet nem ertik, hogy miert, mert szamukra O hetkoznapi. Amugy meg nem lattam ezt egy mondatban: bonyolult karakteru dalias :D Kemeny.

26F

2013. ápr. 1. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!