Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvárjam még az első szerelmem meglesz vagy már kezdjek csajozni? Túl válogatós vagyok 15F
Nem akarok egyedül maradni,mert csúnya vagyok nem voltam még szerelmes.
Félek attól,hogy nem lesz senkim sok lány nagyon megsértett, mondták,hogy csúnya vagyok, stb..
nem akarom 25 évesen itt az oldalon szidni a nőket,nem karok itt panaszkodni.
Vagy szedjek fel egy lányt még ha nem is tetszik és nem leszek majd boldog?
Vagy leadjak az igényimből?
Az a baj ,hogy túl magasak az igényeim elvárom egy lánytól:
-Ne bukjon meg semmiből (nálunk az osztály kétharmada bukott meg )
-Ne cigizzen (nálunk az összes lány cigizik kivétel nélkül, a fiúknak csak a fele)
-Magyar legyen (az osztály fele cigány)
-Ne legyen bukott tanuló, az osztályból kb a fele bukott 17-18 éves cigányok.
-ne legyen divatmajom aki mindig csak vásárolgat
-Szerény legyen értem azon ,hogy órán nem megy ki, nem ordibál a tanárra.
-Nem drogozik, a cigányok közül pár kivételével mindegyik csinálja kínáltak már meg, de a magyarok közül csak páran
-Nem váltogatja havonta a pasiit
Tudom,hogy túl magasak az igényeim, de leadjak belőle? Valahogy kábítószer és cigaretta függővel nem tudnék együtt lenni.
15F
Szia! Miért pánikolsz? Semmiről nem késtél le! Hol van az törvénybe foglalva, hogy egy 15 évesnek már párkapcsolatban kell lennie?
A leírt igényeid egyáltalán nem magasak. Annyi látszik belőle, hogy egy átlagos intelligenciájú, kedves, egyszerű, helyes, természetesen viselkedő lányt szeretnél. Elárulhatom, a legtöbb pasi ilyen lányt keres. Ebből azigényedből egyáltalán nem kell lejjebb adnod.
Nem baj, ha nem vagy egy Apolló. Az is elég, ha közepes kinézetú vagy. A lányok csak tinikorukban ítélnek meg valakit a külseje után. Ahogy telik az idő, úgy lesznek egyre fontosabbak a belső értékek.
Legyél türelmes, és ne add alább az igényeidet. Inkább legyél még egy ideig egyedül, mintsem valami ostoba, otromba, drogos, cigis, divatmajommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!