Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Első hónapfordulóra illik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első hónapfordulóra illik adni valami kis apróságot?

Figyelt kérdés
2013. márc. 12. 17:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Minek? Akár lehet minden napfordulóra is. Nem az ajándék fejezi ki a szeretetedet a másik iránt.
2013. márc. 12. 17:11
 2/4 anonim ***** válasza:
Első: Ajándékkal is ki lehet fejezni a szeretetet, ez nem gond. Illendőségből ajándékozni már más dolog. Én megkérdezném a páromat, mi a véleménye a hónapfordulókról, vagy csak fognám magam és adnék valamit, mondván hogy rá gondoltam és arra, hogy már kerek egy hónapja teszi boldogabbá az életemet. De ez nem illendőségből menne és viszonzást sem várnék érte.
2013. márc. 12. 17:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi a baratommal nem adtunk egymasnak semmit!:D Amugy meg szerintem beszeld meg a paroddal h mi legyen, mert az sem jo, hogy az egyik fel vesz valamit a masik meg nem..:)
2013. márc. 12. 17:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Ajándékot bármikor lehet adni csak úgy. De ez a hónapforduló (jó hogy nem már hétforduló, napforduló) szerintem kicsit túlzás. De ha csak valami alkalmat szeretnél találni arra, hogy meglepd a párod, akkor lehet erre hivatkozni. Csak az a baj ezzel, hogy ettől a másik is úgy érzi, hogy tőle is el van várva, hogy havonta vegyen ajándékot.
2013. márc. 12. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!