Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első hónapfordulóra illik adni valamit? 16/L
inkább első félévesre. és utána már csak évesekre.
a fiúk ezt annyira nem tartják számon mint a lányok.
L/18
Hát ez rajtatok múlik... Én spec. nem tudnám értékelni, ha a barátnőm meg akarná ünnepelni, hogy megéltük az egy hónapot. :)
20F
jó, nyilván, csak úgy értem, hogy ő nyilván fog hozni egy szál virágot vagy valami ilyesmit, és akkor az nem lesz kellemetlen, hogy én gyakorlatilag semmit nem adok neki?
vagy apróság alatt mit értetek?
Ez tényleg csak rajtatok múlik. Szerintem nem jó minden egyes alkalmat megragadni a megemlékezésre. Aztán ha elmarad, jön az agyalás, hogy akkor most mi van, már nem szeret,......Szerintem a maximum, ha puszi az arcra, fülbesúgva: egy hónapja ismertelek meg. De jó!
Dilis dolog: Egy éve láttalak meg, 10 hónapja fogtad meg először a kezemet, 225 napja kaptam az első puszit,....... stb. Aztán felsorolod az összes elsőt.
Érdekes kérdés.
Mi már közel 4 éve vagyunk együtt, és szinte minden hónapban adunk valamint a másiknak hónapforduló gyanánt :D
Most volt a 44. :) Természetesen nem porfogót, hanem vmi csokit, vagy édességet, amit amúgy is vennénk :)
Szerintem jó móka. Amúgy komolyabban csak az éveseket ünnepeltük. :)
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!