Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet küzdeni? Egy olyan fiuert akinek van csaja . Ha igen hogy. Tom hogy nem illik bele rondítani mások kapcsolatába de akkor is
Figyelt kérdés
egy olyan fiuert akinek van csaja ..Ha igen hogy..tom hogy nem illik bele rondítani mások kapcsolatába de akkor is2013. febr. 21. 16:01
1/12 anonim válasza:
Komolyan itt tartunk? A lányok harcolnak a fiúkért? Szánalom!
3/12 anonim válasza:
Akik boldogok együtt,azokat hagyd békén! Miféle gyomorforgató ötlet ez..
4/12 anonim válasza:
Előttem szólónak igaza van, undorító hányadék viselkedés az ilyen!
5/12 A kérdező kommentje:
abba semmi hányadék nincs hogy akit szeretek harcolni akarok érte . 16 és 18.
2013. febr. 21. 16:08
7/12 anonim válasza:
ez tényleg hányadék dolog..:) nincs más fiúcska aki esetleg bejön neked, és nem kell ahhoz tönkretenned a kapcsolatát, hogy megszerezd magadnak??
8/12 A kérdező kommentje:
tudom h az de szeretem nagyon régota.és csak őt szeretem néha olyan jeleket küld h érdeklem néha megh ő a legboldogabb mert van csaja. am tetszettem neki
2013. febr. 21. 16:23
9/12 anonim válasza:
Összekevered a fogalmakat.Ez nem harc, elszedni mástól a pasikat , nem harc.Amúgymeg mégis hogy gondolod?
Lehet el tudnád szedni, de akkor annyit is ér.Most te szednél el mástól, legközelebb meg tőled szednék el...
Ő már foglalt, törődj bele, és ne járasd le magad. Esetleg keress egyedülálló pasit.
10/12 anonim válasza:
Mekkora egy csökött agyú buta ember vagy 16 évesen! ...gratulálok jövő nemzedéke!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!