Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon korai a bemutatás? Mennyi idő után "illik"?
20éves lány vagyok, barátom 22éves.
Novemberben kezdtünk levelezni, Decemberben ismerkedtünk meg egymással személyesen is, hivatalosan január óta járunk.
2hét múlva szeretnénk egymást bemutatni a szülőknek, mindkettőnk családja kíváncsi a másikra, és szeretjük egymást, akkor leszünk kb 1,5hónaposak. Nagyon korai a bemutatás, vagy akkor van itt az ideje, ha mi úgy gondoljuk? :) Vélemények?
Szerintem nincs ennek megszabott ideje, akkor mutassátok be egymást a családnak, ha már úgy gondoljátok, hogy "megmaradtok egymásnak" huzamosabb időre is.
Mi a párommal hasonló korúak vagyunk mint ti. Úgy alakult, hogy 2 hete voltunk együtt, amikor a párom először meghívott magukhoz. Én rengeteget gondolkodtam, hogy elfogadjam-e a meghívást, de végül belementem. Így visszagondolva egyébként a szülei is úgy fogadtak, hogy még nem voltak meggyőződve arról, hogy túl tartós lesz. :)
Mostmár 2 éve vagyunk együtt és ha belegondolok, semmit nem változtatnék meg, minden jó volt úgy, ahogy történt. :)
Nem tök mindegy-e hogy korai-e vagy nem? Semmit se veszítesz egy ilyen találkozással.
Attól is függ, hogy otthon laktok-e, mert ugye ebben az esetben fura is, ha még nem jártatok a másiknál..
Szerintem már egy hónapnyi ismeretség után is haza lehet vinni a másikat, és itt nem egy hónapnyi kapcsolatot, hanem szimplán ismeretséget mondtam.
Nem kell felfújni ezt a dolgot. Normális esetben a családnak is jól esik, ha tudják, kivel töltöd az időd.
Engem egy hónapnyi találkozgatás után már felhívott hozzájuk a barátom, pedig akkor még nem jártunk együtt, csak ismerkedtünk. Mikor összefutottunk vele, bemutatott anyukájának, és ennyi.
Két hónapnyi találkozgatás után elhívott a születésnapjára is, ahol ott volt az egész család. (szinte akkor láttam először a legtöbb családtagot.) Akkor sem jártunk még, csak rá 1-2 hétre.
De szívesen fogadtak, bár az is igaz, hogy neki előttem 7! évig nem volt barátnője, tehát nem minden hónapban más csajszit vitt fel magukhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!