Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? Belevágnátok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 5 éve megismertem egy srácot és legjobb barátokká váltunk.. Mindent együtt csináltunk.. Tudtuk egymás titkait stb. A srác 2 éve kiment New Yorkba (Brooklyn) Indulás előtt szerelmet vallott a reptéren.. Én is beleszerettem.. Azóta nem írt,nem keresett.. Ott élő magyaroktól tudom,hogy jól van.. Pénteken mikor hazaértem egy levél fogadott a postaládámban.. Egy iszonyat hosszú levél,egy repjegy a Kennedy reptérig,néhány kép,egy karkötő és készpénz a dolgaim elrendezéséhez (s.o.s. útlevél,taxi,vonat stb.)! A levélben leírta,hogy dolgozik;van lakása stb. És azóta is nagyon szeret. Azért nem írt mert meglepetésnek szánta.. És leírta az elérhetőségeit.. Szeretem én is.. Nem volt másom azóta. Mit tegyek?? Belevágjak vagy őrültség lenne?? Fogalmam sincs mit tegyek.. Mennék és itthagynám az egész eddigi nyomorult életem.. De félek,hogy mi lesz.. Ti mit tennétek a helyemben? Indulnátok? Legyek bátor és vágjak bele? 19/L

2013. márc. 25. 06:04
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Igen eljöttem! :)
2013. ápr. 7. 03:15
 22/26 anonim ***** válasza:
Es,hogy vagytok?Ott is maradsz?:)
2013. ápr. 7. 07:13
 23/26 anonim ***** válasza:
Ti annyira hülyék vagytok, hogy az már fáj...
2013. ápr. 8. 10:30
 24/26 anonim ***** válasza:
Valamiért én sem hiszem hogy a kérdező kint van az USÁBAN......
2013. ápr. 8. 20:06
 25/26 anonim ***** válasza:
Na milyen idő van Brooklyn-ban?
2013. ápr. 20. 14:00
 26/26 A kérdező kommentje:
Mindenkinek szive joga,hogy mit hisz.. :D En azota is boldogan elek idekint. :) Eletem legjobb dontese volt ugy erzem..
2014. jan. 7. 03:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!