Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belevágnátok egy ilyen kapcsolatba? (bővebben lent)
Tavaly nyáron bekerült a baráti társaságomba egy elég dekoratív, és akkor éppen egyedülálló lány. Az egyik illetővel (akit addig jó barátnak hittem) el is kezdtünk rá hajtani rendesen. A nem éppen sportszerű verseny vége az lett, hogy a lány tavaly ősszel összejött azzal a bizonyos ismerőssel, én meg koppantam. Már rég el is felejtettem volna az egészet, amikor tegnapelőtt felhívott a lány.
Hosszasan beszélgettünk, elmondta, hogy szakítottak az "ismerőssel", és arra gondolt, hogy mi lenne, ha megpróbálnánk mi ketten.
Nagyon bele voltam zúgva akkor, most viszont már nem, mert annak idején nem engem választott.
Ilyen előzmények után belevágnátok?
nem kell ő neked!
te se kellettél neki!
nincs ló....
Ha szép lányról van szó, egy röpke kaland azért megfordulna a fejemben :-).
De semmi komoly, ha akkor nem téged választott, ebből már nem lesz egy égig érő szerelem szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!