Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit tennétek a helyemben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek a helyemben? Belevágnátok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 5 éve megismertem egy srácot és legjobb barátokká váltunk.. Mindent együtt csináltunk.. Tudtuk egymás titkait stb. A srác 2 éve kiment New Yorkba (Brooklyn) Indulás előtt szerelmet vallott a reptéren.. Én is beleszerettem.. Azóta nem írt,nem keresett.. Ott élő magyaroktól tudom,hogy jól van.. Pénteken mikor hazaértem egy levél fogadott a postaládámban.. Egy iszonyat hosszú levél,egy repjegy a Kennedy reptérig,néhány kép,egy karkötő és készpénz a dolgaim elrendezéséhez (s.o.s. útlevél,taxi,vonat stb.)! A levélben leírta,hogy dolgozik;van lakása stb. És azóta is nagyon szeret. Azért nem írt mert meglepetésnek szánta.. És leírta az elérhetőségeit.. Szeretem én is.. Nem volt másom azóta. Mit tegyek?? Belevágjak vagy őrültség lenne?? Fogalmam sincs mit tegyek.. Mennék és itthagynám az egész eddigi nyomorult életem.. De félek,hogy mi lesz.. Ti mit tennétek a helyemben? Indulnátok? Legyek bátor és vágjak bele? 19/L

2013. márc. 25. 06:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Vissza hogy jössz ha esetleg mégsem olyan rendes a srác?

Tudod mennyi egy jegy onnan ide?

Hol kell megvenni stb....

Beszéled a nyelvet?

2013. márc. 25. 09:09
 12/26 anonim ***** válasza:
Az a fura, hogy... a repjegyeket már emailre küldik, nem postaládába. Az is fura, hogy... készpénzt már egyáltalán nem küldenek borítékokban (legalábbis akinek esze van), vagy ha mégis, akkor kizárólag személyes kézbesítésre, szitnén véletlenül sem a postaládába... Az is fura, hogy... karkötő minek? :D Szóval nyugodtan belevághatsz, a legrosszabb, ami történhet, hogy felébredsz az ágyadban :D.
2013. márc. 25. 10:53
 13/26 anonim ***** válasza:

hát ez eloszor nagyon romantikusnak tunik, DE

2 évig készult erre a meglepire?? de addig beszélgethettetek volna legalább, neten vagy akárhol...ez nagyon fura...

2013. márc. 25. 10:58
 14/26 anonim ***** válasza:

Hát... fiatal vagy! Minimum egy nagy kaland lesz ez! :D

Szerintem menj!! :)

2013. márc. 25. 14:20
 15/26 anonim ***** válasza:

Legfeljebb bedrogozva megtalálnak valahol......

Ne legyél már ennyire felelőtlen.

A szüleid és vagy a barátaid mit szólnak hozzá?

Az ő véleményük nem számít?

Csak a vadidegeneké?( miénk? )

2013. márc. 25. 14:28
 16/26 anonim ***** válasza:

Igen, légy bátor és vágj bele!

Ha ez tényleg igaz, amit leírtál, az a fiú nagyon szeret téged. Az, hogy a jövőben mi lesz, ne érdekeljen.

Ha nem kockáztatsz, nem nyerhetsz soha az életben, ezt tanuld meg.

Persze csak akkor menj, ha jó az angolod vagy hajlandó vagy kint nyelvtanfolyamra járni, ahol gyorsan elsajátítod.

Én a helyedben nem gondolkodnék rajta sokat, hanem már a vízumot intézném....

Sok Szerencsét!!!!!

:-)))))

2013. márc. 25. 15:59
 17/26 anonim ***** válasza:
Azért nem írt 2 évig, mert lehet az alatt tanult meg írni.. :D
2013. márc. 25. 16:21
 18/26 anonim válasza:
szerintem is csak átakar verni de amm. hány éves vagy???
2013. márc. 26. 08:43
 19/26 anonim ***** válasza:
Na elmentél?
2013. márc. 27. 17:12
 20/26 anonim ***** válasza:

Na mi van már?

Nincs net az USÁ-ban?

2013. márc. 30. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!