Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Belelehet szeretni valakibe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belelehet szeretni valakibe fél óra alatt gépen keresztül?

Figyelt kérdés

2013. márc. 24. 01:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerelmes nem lehetsz, ez csak vonzalom, és csak az agyad szórakozik veled... :)

Találkozzatok, randizgassatok, szóval a valóságban ismerkedjetek! ;)

Úgy végre nem a fejedben kreált lányhoz vonzódnál, hanem egy igazi lányhoz! ;)

Szóval értem, hogy láttál róla dolgokat, de élőben teljesen más minden! :)

2013. márc. 24. 12:20
 12/17 anonim ***** válasza:
10-es te egy akkora gyökér vagy öregem hogy el se hiszem létezik ilyen. Betegségekkel ne humorizáljunk már. Majd ha Téged visz a rohammentő fulladással az intenzívre ahogy anno engem akkor nem viccelsz ezzel!
2013. márc. 24. 13:47
 13/17 anonim ***** válasza:

amit érzel az max szimpátia lehet. kedveled azt akit így megismertél.

hidd el, tapasztalat.

én 18 nap netes ismerkedés után randiztam először a férjemmel. ott akkor egy randi elég is volt mindkettőnknek hogy szerelmesek legyünk, mert egyikünk sem állított valótlant magáról. őszinték voltunk.

a szerelemhez kell a személyes kontaktus valamilyen szinten.

csak kedveled, azt a másikat akivel kommunikálsz azok alapján amiket eddig így megtudtál róla, szimpatikus neked. ennél többet csak akkor érezhetsz, ha találkoztok!

27/N

2013. márc. 25. 02:28
 14/17 anonim ***** válasza:
én kb egy hónapnyi levelezés után szerettem bele a páromba úgy, hogy akkor még csak képen láttam
2013. márc. 25. 14:35
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha élőben lenne azt mondom igen...hát végülis így is lehetséges
2013. márc. 26. 16:56
 16/17 A kérdező kommentje:
MEG MINDIG EGYUTT VAGYUNK<3 IMADOM:):)
2013. ápr. 9. 13:32
 17/17 anonim ***** válasza:
lájk
2013. ápr. 9. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!