Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valaki (nő) 1 éven keresztül nem
teszi túl magát egy pasin, miközben kapcsolatban is él?
Figyelt kérdés
Az a pasi nem volt a párja csupán néhányszor összejártak és sokat beszélgettek.
Ez kinek a hibája? A lányé vagy a kapcsolatáé? Esetleg másé?
2013. márc. 19. 17:18
1/8 betlindis válasza:
létezik bizony, sőt ez több évig is lehet, van olyan aki még nagymamakorában is azt emlegeti, hogy óóó az xy (gondolj a mézga családnál a hufnágel pistire :D )
ez nem hiba, egyszerűen egy fantáziaképet könnyebb szeretni, mert azt a saját ízlésünkre alakíthatjuk, nincsenek hibái. minél kevésbé ismeri az ember a másikat, annál könnyebb odalenni érte, mert a saját vágyait vetíti ki rá, ilyenkor nem is igazán a másikat szereti, inkább azt, akinek képzeli a másikat (erről nehéz meggyőzni őket általában...). két gyógyírt tudok rá: 1. idővel van esélye, hogy magától elmúljon, 2. kell egy fergeteges új szerelem, ami minden múltbeli pasit kitöröl a nő fejéből...
2013. márc. 19. 17:23
2/8 anonim válasza:
Szerintem létezik
2013. márc. 19. 17:30
3/8 anonim válasza:
Biztos van,csak elég tisztességtelen a másik pasival szemben,akivel épp jár.
Pl rajtam se tette túl magát az utolsó exem,és mégis jár valakivel...
2013. márc. 19. 17:33
4/8 anonim válasza:
Igen. Ez miért lenne hiba? Az érzések nem parancsra múlnak el. Vannak meghatározó emberek az életünkben akikre mindig fogunk gondolni.
2013. márc. 19. 17:33
5/8 anonim válasza:
nem tudom, lehet létezik
ha viszont kapcsolatban él, az gáz, mert ez a személyt nem szereted ill nem is voltál szerelmes belé, így csak Magadat csaptad be ill őt is N
2013. márc. 19. 17:34
6/8 anonim válasza:
Pár embernek érdekes a véleménye. Létezik olyan hogy akár hónapokig, évekig nem teszi túl magát az ember valakin, de attól még van párja akit szeret, akit nem hagyna el az előző miatt, aki akár a "nagy Ő" is lehetne. Az, hogy még gondolunk az exünkre, az, hogy néha feltesszük a kérdést: "vajon mit rontottam el?" még nem jelenti azt hogy a jelenlegi párunkat becsapjuk. Csupán kell még egy kis idő mire az új kapcsolat is eljut arra a szintre hogy teljesen pótolja a hiányérzetet, a bennünk lévő űrt. Nekem ez a véleményem. Van párom akit szeretek, de az előzőt míg élek nem felejtem (pedig sajnos megcsalt, elhagyott másért). De ez van, bízom abban hogy egyszer teljesen túlteszem magamat rajta....
2013. márc. 19. 17:42
7/8 anonim válasza:
IGEN.!Kinek a hibája volt hogy z a kapcsolat nem jött össze?Természetesn a legjobb barátnőmé mint általában.nekem azt mindta hogy azt üzeni a fiú hogy vége talált valaki mást.Úgy megsértődtem még aznap este másik fiúval kézenfogva sétáltam.Ő meglátott ,persze akkor már neki is hazuott a jó akarónk .dühből összejött a drága barátnőmmel akinek ez volt a vágya persze nem tartott sokáig mert minden kiderült.de akkor már késő volt nekem vőlegényem volt aki nagyon szeret,még ma is együtt vagyunk.de azt a fiút soha nem felejtem el.Már régen történt mégis mindketten érdeklődünk egymásról kiváncsiak vagyunk mi van a másikkal hogyan él?elég volt válsznak?47N
2013. márc. 19. 17:48
8/8 anonim válasza:
Létezik! én már 1,5 éve nem vagyok együtt az exemmel , 1éve van uj kapcsolatom , mégis minden nap gondolok az exemre...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!