Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ducibb lányokon miért néznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ducibb lányokon miért néznek mindig keresztül a férfiak?

Figyelt kérdés

Pl én is az vagyok, de arányos, nőies, figyelek magamra, szépen öltözködöm, értelmes vagyok, még is, mintha a fiúk keresztül néznének rajtam... próbáltam már fogyni, de nem ment, egyszerűen ilyen vagyok. Ettől függetlenül heti háromszor edzésre járok, jó a kondícióm és jól érzem magam a bőrömben, de állandóan ezt tapasztalom. Ez miért van?

18/L

2013. márc. 7. 15:45
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ,mennyire duci.Mondjuk egy 120 kilós(hiába arányos) nő nem szép.

De lehet úgy vagy,mint tegnap az egyik csaj,azt írta,hogy hú,de nagy segge van.Aztán kissebb volt,mint a volt barátnőimnek átlagban volt...És nekik se volt nagy.

HA van kedved,meg mutathatnád,hogy nézel ki(ha arcot nem is,de testet legalább).

2013. márc. 7. 15:48
 2/31 anonim ***** válasza:
63%

"próbáltam már fogyni, de nem ment"

Akkor valamit nagyon rosszul csinálsz. Én vékonyként folyton azt kapom, hogy "eddz", akkor mit mondjak?! ...

2013. márc. 7. 15:48
 3/31 walk w1th mee ***** válasza:
72%
Miért válasszunk szamarat ha lehet lovunk is?
2013. márc. 7. 15:50
 4/31 ASOT ***** válasza:
100%

Nem néznek keresztül, csak ha egymás mellett halad el egy duci kedves arcú meg egy karcsú szépség akkor alapból azt vesszük észre.

És arról meg senki sem tehet, ha neki a karcsúak tetszenek.

2013. márc. 7. 15:51
 5/31 anonim ***** válasza:
63%
Nem esztétikus.Ez van, vagy le kell fogyni,vagy várni valakire aki nem néz át rajtad. L
2013. márc. 7. 15:51
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

ez nem így van szerintem

van akinek alapból ez tetszik, valakinek nem

olyat kell keresni akinek ez jön be, én szoktam ilyen párokat látni, léteznek

csak legyen türelmed és legyen önbizalmad, ha meg jól érzed Magadat, akkor ne ezzel foglalkozzál és akkor lesz párod N

2013. márc. 7. 15:53
 7/31 A kérdező kommentje:

De miért ló a vékony, nem nőies, és a nőies, kissé ducibb miért szamár?

Kb 80 kg vagyok, de mindenki azt mondja, hogy egy jó tízessel kevesebbnek tűnök.

Nem az, hogy nem tudok lefogyni, volt amikor három hónap alatt tíz kilót fogytam, aztán kb egy hónap alatt visszajött. Egyszerűen meguntam azt, hogy mindig elégedetlen vagyok, mindig csak számoljam a kalóriát és azon izguljak, hogy hány kilót mutat a mérleg. Sportos vagyok, nem az a fajta, aki kifullad két lépcsőtől, két órás edzést simán végigcsinálok.

Csak nem értem, hogy miért van ez a kép a férfiakban, hogy az a szép, ha látszik a csontja és max 50 kiló...

2013. márc. 7. 15:55
 8/31 anonim ***** válasza:
63%

Ez egy hulyeseg hogy nem tudsz fogyni...Tudsz. Nezz utanna, hogy kell etrendet es edzestervet osszeallitani aztan kovesd orrverzesig. A vegen latni fogod az eredmenyt.

Az meg h keresztulneznek a dagadtakon...hat igen a lanyok egyik fo erteke a szepseguk, amibol ez nagy mertekben elvesz.

Ne vedd bunkosagnak amit irtam, inkabb osztonzesnek.

2013. márc. 7. 15:57
 9/31 anonim ***** válasza:
100%

Milyen magas vagy és ahoz mennyi a súlyod? Az hogy "duci" elég relatív fogalom. Hál Istennek annak a korszaknak már vége, amikor a csontváz nők voltak a szépségideálok, ha megnézed egyre kevésbé kell szégyelned ha teltebb vagy manapság. Persze ha mondjuk 165 cm vagy és ahoz jön 90 kg az már szerintem sok.

Amúgy ha csak kicsit vagy teltebb az nem baj. Én pl. szeretem ha egy nőn lehet mit fogni és rengeteg férfi vagy így ezzel rajtam kívül is.

2013. márc. 7. 15:58
 10/31 anonim ***** válasza:
40%

Fiúk, mit a fenét fogtok az anorexiás csontkollekciókon? Mert ez a trendi: koplalj és akkor vagy szép?

Zimány Lindának nem zörögnek a csontjai, mégis szépségversenyt nyert Los Angeles-ben. Ott már a NORMÁLIS nőket díjazzák. [link]

2013. márc. 7. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!