Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ducibb lányokon miért néznek mindig keresztül a férfiak?
Pl én is az vagyok, de arányos, nőies, figyelek magamra, szépen öltözködöm, értelmes vagyok, még is, mintha a fiúk keresztül néznének rajtam... próbáltam már fogyni, de nem ment, egyszerűen ilyen vagyok. Ettől függetlenül heti háromszor edzésre járok, jó a kondícióm és jól érzem magam a bőrömben, de állandóan ezt tapasztalom. Ez miért van?
18/L
Ez az.. Pont erről beszélek. Nem vékonyabbnak látod magad hanem kövérebbek. Pont ez történt volna ha lerajzolod magad, egyik vonalat sem tudtad volna eltakarni.
Egyáltalán nem reális a belső képed, mert tudat alatt jóval ducibbak gondolod magad és ehhez igazodik a tested bármit csinálsz.
Ez a belső képed és a legtöbb hasonló problémákkal küzdő lány ugyanígy kövérebbek gondolja magát. Aki meg sovány és nem tud hízni az soványabbnak. Valahogy csökkentsd ezt a belső képet magadról és le fogsz fogyni.. Ha igazam van te fizetsz nekem egy sört, ha nincs akkor én postázok neked egy... Akármit, csokit, virágot, mit tudom én.
A sört virtuálisan is ér átadni ;)
Akkor csináld azt, hogy rajzoljon körbe a barátnőd, nézd meg mit látsz és ezt a képet csökkentsd magadban egy picit.
ÁCSI ÁCSI!
Ne kort nézd! Csak az alakjukat!
Egy 20 éves lány is lehet olyan súlyos mint azaz 50 éves.
Jó, volt már olyan, hogy leszólítottak az utcán, meg utánam fütyültek, de az nem ugyan az, mint amikor egy saját korod belit érdekelsz és nem egy öt évvel idősebbet...
Virtuális sör :D ez jó! Nem tudom, én szerintem reálisan látom magam, de már mások is mondták, hogy nem...
Amúgy egyszer az egyik ducibb haverlánnyal akinek hasonló önértékelési gondjai voltak. Egy szilveszteri bulin kissé erotikusan táncoltunk. picit ivott és közölte én leszek a desszert. Én meg fel akartam dobni egy picit a hangulatát, és jól elökörködtünk, de aztán nekem le kellett lépnem mert melóznom kellett.
Utána az összes szingli pasi elkezdett rá nyomulni, csak azért mert akkor és ott nagyon jól érezte magát a bőrében. Megszűnt az a világ elől bujkáló kisugárzása.
Persze azt hitték, hogy a pasija vagyok. Ha magában ücsörög és iszogat tutira nem lett volna vonzó mások számára. Sokat számít ám a kisugárzás.
küldesz egy képet?
engem a ducik nagyon felizgatnak :D (hájpacnik már nem)
nesze neked korodbeli
F19
és ha ismerlek? ki az a köcsög aki megmutatná ezt a kérdésed vkinek xd
de mind1 amúgy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!