Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ducibb lányokon miért néznek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ducibb lányokon miért néznek mindig keresztül a férfiak?

Figyelt kérdés

Pl én is az vagyok, de arányos, nőies, figyelek magamra, szépen öltözködöm, értelmes vagyok, még is, mintha a fiúk keresztül néznének rajtam... próbáltam már fogyni, de nem ment, egyszerűen ilyen vagyok. Ettől függetlenül heti háromszor edzésre járok, jó a kondícióm és jól érzem magam a bőrömben, de állandóan ezt tapasztalom. Ez miért van?

18/L

2013. márc. 7. 15:45
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Ez az.. Pont erről beszélek. Nem vékonyabbnak látod magad hanem kövérebbek. Pont ez történt volna ha lerajzolod magad, egyik vonalat sem tudtad volna eltakarni.

Egyáltalán nem reális a belső képed, mert tudat alatt jóval ducibbak gondolod magad és ehhez igazodik a tested bármit csinálsz.

Ez a belső képed és a legtöbb hasonló problémákkal küzdő lány ugyanígy kövérebbek gondolja magát. Aki meg sovány és nem tud hízni az soványabbnak. Valahogy csökkentsd ezt a belső képet magadról és le fogsz fogyni.. Ha igazam van te fizetsz nekem egy sört, ha nincs akkor én postázok neked egy... Akármit, csokit, virágot, mit tudom én.

A sört virtuálisan is ér átadni ;)

Akkor csináld azt, hogy rajzoljon körbe a barátnőd, nézd meg mit látsz és ezt a képet csökkentsd magadban egy picit.

2013. márc. 7. 16:20
 22/31 ASOT ***** válasza:
63%

ÁCSI ÁCSI!

Ne kort nézd! Csak az alakjukat!

Egy 20 éves lány is lehet olyan súlyos mint azaz 50 éves.

2013. márc. 7. 16:21
 23/31 anonim ***** válasza:
40%
170/76 vagyok, és nem tapasztalom, hogy keresztülnéznének rajtam, sőt... Valószínűleg mert tudom magamról, hogy jó nő vagyok, és ezt sugárzom a környezetem felé. :) 10-ből 9 pasi meg akar dugni, a 10. is csak azért nem, mert nincs elég önbizalma! :D :D :D
2013. márc. 7. 16:24
 24/31 A kérdező kommentje:

Jó, volt már olyan, hogy leszólítottak az utcán, meg utánam fütyültek, de az nem ugyan az, mint amikor egy saját korod belit érdekelsz és nem egy öt évvel idősebbet...

Virtuális sör :D ez jó! Nem tudom, én szerintem reálisan látom magam, de már mások is mondták, hogy nem...

2013. márc. 7. 16:27
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy egyszer az egyik ducibb haverlánnyal akinek hasonló önértékelési gondjai voltak. Egy szilveszteri bulin kissé erotikusan táncoltunk. picit ivott és közölte én leszek a desszert. Én meg fel akartam dobni egy picit a hangulatát, és jól elökörködtünk, de aztán nekem le kellett lépnem mert melóznom kellett.

Utána az összes szingli pasi elkezdett rá nyomulni, csak azért mert akkor és ott nagyon jól érezte magát a bőrében. Megszűnt az a világ elől bujkáló kisugárzása.

Persze azt hitték, hogy a pasija vagyok. Ha magában ücsörög és iszogat tutira nem lett volna vonzó mások számára. Sokat számít ám a kisugárzás.

2013. márc. 7. 16:31
 26/31 anonim ***** válasza:
Amit az utolsó ír, az nagyon úgy van! Tanúsítom!
2013. márc. 7. 16:37
 27/31 anonim ***** válasza:
41%
Dagadt csaj senkinek sem kell, akárcsak alacsony srác. Ez van, fogadd el, vagy fogyj le.
2013. márc. 7. 16:48
 28/31 anonim ***** válasza:

küldesz egy képet?

engem a ducik nagyon felizgatnak :D (hájpacnik már nem)

nesze neked korodbeli

F19

2013. márc. 7. 23:52
 29/31 A kérdező kommentje:
nem ismerkedés céljából írtam, csak kíváncsi vagyok. Egyébként küldenék fotót, csak félek, hogy esetleg ismersz...
2013. márc. 8. 20:33
 30/31 anonim ***** válasza:

és ha ismerlek? ki az a köcsög aki megmutatná ezt a kérdésed vkinek xd

de mind1 amúgy

2013. márc. 10. 13:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!