Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostmár keresztül néz rajtam :S, de miért?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki sokszor nézett, bámult ha egymással szembe mentünk, összesúgott a többivel és éreztem ,hogy rólam beszélt,mert közben meredten nézett. Nem volt rajtam semmi feltűnő,vagy vicces. Kis idő után szimpatikussá vált a fiú, és én is kerestem a szemkontaktust.Egy ideig (kb egy hét) szemeztünk, majd egyszercsak mintha semmi sem történt volna, szószerint keresztül néz rajtam. Tökre nem értem miért van ez, és érdekelne a véleményetek2013. febr. 14. 22:06
1/5 anonim válasza:
Lyukat fúrt rád a tekintetével, szóval keresztüllát rajtad.
2/5 anonim válasza:
Talán addig voltál izgalmas neki, amíg nem kellett neked. Most, hogy látta, hogy te sem vagy közömbös, lehetséges, hogy elvesztette az érdeklődést, de az is lehet, hogy egy kicsit megijedt. Nyilván függ a korotoktól, tapasztaltságotoktól.
3/5 A kérdező kommentje:
igen,én is ezt gondolom sajnos. de egy pár napja már "nem érdekel" vagyis ugy teszek.
2013. febr. 14. 22:23
4/5 anonim válasza:
Adja Isten, hogy ne úgy legyen, de ugyanez volt az egyik barátnőmnek is, és ő is tetette, hogy akkor mégsem tetszik, aztán meg csak egyszerűen odament a fiúhoz. Az pedig azt mondta, hogy utána már hiába tettette, hogy közömbös, már nem volt izgalmas neki, mert egyből megkaphatta volna. De ennek ellenére próbálkozhatsz, mindenki különbözik, jól is elsülhet talán. :)
5/5 A kérdező kommentje:
Alapvetően ilyen témában kissé félénk típus vagyok,szóval szerintem hogy nem fogok kezdeményezni, főleg nem egy idősebb fiúnál(nem sokkal):/ de köszi a választ:)
2013. febr. 14. 23:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!