Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ducibb lányokon miért néznek mindig keresztül a férfiak?
Pl én is az vagyok, de arányos, nőies, figyelek magamra, szépen öltözködöm, értelmes vagyok, még is, mintha a fiúk keresztül néznének rajtam... próbáltam már fogyni, de nem ment, egyszerűen ilyen vagyok. Ettől függetlenül heti háromszor edzésre járok, jó a kondícióm és jól érzem magam a bőrömben, de állandóan ezt tapasztalom. Ez miért van?
18/L
Vannak akiknek inkább a ducibb lányok tetszenek. Szerintem nyugodtan tegyél fel egy olyan kérdést is, hogy kik azok akiknek a ducibb lányok tetszenek és miért.
Én mondjuk nem tartozom közéjük, de mivel először egy nő arcát, szemét szoktam megnézni, én megnézem a ducibb lányokat is, mert némelyiknek kifejezetten szép arca szeme van.
Az már más kérdés, hogy van egy úgynevezett derékbőség csípő arány. Ha ez ugyanolyan mint egy vékony lányon, akkor a ducibat is megfogják nézni. Ugyanis nem mindig ez volt a szépség ideáll, csak mostanában. Nézz meg nyugodtan régi festményeket. Ám a csípőbőség/derékbőség aránya változatlan maradt a századok során.. (A vonzó nőkre értve)
Egyébként sok olyan ducibb lánnyal találkoztam már, hogy egyszerűen félelmetes erotikus kisugárzása volt.
Ha tényleg jársz edzeni, akkor annyira csak nem lehetsz kövér, meg gondolom feszes is vagy ...
Biztos valami más miatt nem vesznek észre. Ha pedig szerinted ez lehet az egyetlen oka annak, hogy nem figyelnek fel rád a férfiak, akkor fogyj le, nincs más megoldás, ezt te is tudod. És nincs olyan, hogy valaki nem tud lefogyni, ez hülyeség! Csak még nem találtad meg a megfelelő módszert, vagy folyton váltogattad a taktikákat, egyik mellett se tartottál ki sokáig...stb, számtalan oka lehet annak, hogy nem sikerült lefogynod, de attól még nincs olyan, hogy valaki nem tud fogyni!
Azon pedig nem kell meglepődni, ha a férfiak inkább egy karcsú nőt vesznek észre, a többségnek ez tetszik, ez van. Persze nem kell neked is ilyennek lenned attól még, de ha nem próbálsz változtatni, akkor fogadd el, hogy jóval kevesebb férfinek jönnek be a teltebb lányok (attól még van akinek az tetszik, de azt ne várd a többségtől, hogy előtérbe helyezzenek egy karcsú nővel szemben). A döntés a tiéd, csak ne magadban nyavalyogj, hanem vagy tegyél valamit, vagy fogadd el magad így, ahogy vagy, ennyi.
Igen ilyeneket szeretünk többségben mint Zimány Linda, nem pedig az anorexiásakat nem kell az a hülyeség.
Amúgy meg nem kell a rinya!
Aki ducibb az fogadja el azt a tényt hogy nehezebben szerez pasit mint az is aki egy piszkafa pasi.
Szerinted melyik vonzóbb???
"Csak nem értem, hogy miért van ez a kép a férfiakban, hogy az a szép, ha látszik a csontja és max 50 kiló..." Látod ez egy óriási tévhit!!! A férfiak minimum 90%-nak soha nem tetszettek az ilyen nők, ez csak a divattervezők hülyesége, egy átlag srác számára ugyanolyan taszító egy szálka vékony lány, mint egy nagyon kövér, bár szerintem egy átlag 165 cm-es lánynak az 50 kg már nem kevés, inkább határeset, olyan 45-50 alatt már azért tényleg gáz.
Persze jobban preferálják a férfiak a véknyabb nőket a teltebbeknél, ez az életben betöltött több ezer éves szerepeink miatt evidens. Egy férfi szereti, ha kezében tarthat egy törékenyebb női testet, érezheti mellette a fölényt és vigyázhat rá, minden egy kis porcelánra. Ellenben a nők is szeretik ha egy férfi magasabb és többet nyom náluk, mert biztonságban akarják magukat mellette érezni.
Ja még valami, fogyni azért nem tudsz, mert a tudatalatti nagyon nagy úr. neked pedig ez a belső képed magadról. Ha pedig nem hiszel nekem.
Akkor egy lemosható felületen rajzold le 1:1-ben a saját alakod (valami lemosható eszközzel), majd kérd meg a barátnődet, hogy figyelje meg mit lát mikor bele állsz abba amit rajzoltál. Bár meg is mondhatom mit fogsz látni...
Kedves 16:05-ös hozzászóló: Ne haragudj, de elég nem sarkítás egy 17 éves kiscsajt és egy 50 éves nőt egymás mellé tenni, akinek vagy három felnőtt gyermeke...
akkor már inkább két hasonló korú lányt nézz meg:
Egyébként teljesen reális az énképem, nem látom magam vékonyabbnak, mint amilyen vagyok, sőt, talán még kövérebbnek is, csomószor kérdezem a barátnőmtől, hogy így nézek-e ki, mint az a lány ott arrébb, és mondja, hogy egyáltalán nem, És igazat mond, tudom, mert rendesen le szoktuk oltani egymást, és elmondjuk egymásnak a véleményünket.
NA,kicsit lemaradtam a dologban,így csak röviden:
A modell alkatú csajok nem szépek annyira,mint beállítják nekünk a médiában.
A kicsit pocakosabb,kövérebb csajok a legjobbak.Vannak a nagyon kövérek,100 kiló körül,ők nem valami vonzóak.De a két véglet közt pont félúton ott a szépség maga.Legalábbis nekem.
Jártam olyan csajjal,aki 75 kiló volt,és nem is kövér,csak nehéz,tömör...
De azért biztos nem izgató,ha a bordái kint vannak.Se az,ha egymást érik a redők a hájból.
Persze lehet,hogy divat a vékony,de sokáig nem az a szempont...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!