Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez normális?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, de a velem egykorú fiúk nem jönnek be. Csak olyanok jönnek be nekem, akik minimum 15 évvel idősebbek. Mondjuk 30-35 évesek. Most is egy ilyen férfiba vagyok szerelmes, őt minden nap látom. Egyszer az iskolában az osztálytársam kérdezte, hog járunk-e de azt mondtam neki, hogy engem ő nem érdekel, mert csak az olyanok érdekelnek, akiket fent írtam. Szerintetek ez normális. Nem tudnám elképzelni, hogy egy velem egykorúval járjak.

2013. márc. 18. 20:02
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
És kit érdekel justin bieber? Én egy olyanról bezsélek akivel minden nap személyesen találkozok. És nem vagyok bolond. És nincs apakomplexusom. Akit szeretek, arra képe vagyok várni évekig, ha addig kell.
2013. márc. 18. 20:37
 12/12 anonim ***** válasza:

Te bolond vagy!

Csak vicceltem... nem vagy bolond, de ez egy betegség, aminek neve is van.

2013. márc. 20. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!