Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Már semmibe sem vesz? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már semmibe sem vesz? Vagy csak én dramatizálom túl?

Figyelt kérdés

Szóval kezdeném az elejéről. A suliban megtetszett egy lány aki mellesleg az osztálytársam. Ez olyan október vége fele volt. Majd ahogy telt az idő, megvolt a számcsere,msn-re felvett.Eleinte barátként tekintett rám, majd szerintem többet érzett( bújt hozzám, folyton figyelt, követett.)

Majd bevallottam neki, hogy én már a kezdetek óta nem barátként tekintek rá. Majd erre rávágta, hogy ő is így érezz.( Mégsem lett semmi..) Január végén összevesztünk elég csúnyán, de kibékültünk. De nekem nagyon fura lett, máshogy áll már hozzám mint eddig (a veszekedéshez nincs köze.) Teljesen másképp viselkedik velem, már szinte alig beszélünk, csak a suliban. Azt érzem hogy elhidegült tőlem, pedig én nagyon szeretem, és tudja jól.

Viszont ma elmesélt nekem egy olyan sztorit ami miatt teljesen összetörtem (előtte nem mutattam ki)

Ugyan is elmesélte, hogy most van egy kialakuló kapcsolata egy másik sráccal,és már el is hívta hozzájuk.. Persze, nem vagyok a pasija a lánynak belül még is fáj, hogy mással boldog.

2013. febr. 21. 20:19
 1/2 anonim válasza:
Szerintem vagy a veszekedés miatt keresett új kapcsolatot, hogy még jobban megbántson (mert van így veszekedések után, tapasztalatból mondom <20/L>), vagy tényleg nem igazán érdekled már. Mondd el neki, hogy mit érzel, ne félj kimutatni azt, ami a lelkedben van. Persze nem kell tök nyálasra és csöpögősre venni a dolgot, de ne is úgy közöld, mint valami száraz tényt. Talán megért. Ha van esze. És a végén, ha még érez valamit, lehet belőle valami. Hajrá! :)
2013. febr. 22. 11:38
 2/2 A kérdező kommentje:

Úgy gondoltam holnap elhívom sétálni (mivel mozizni nem szeret, meg szinte sehova se.) és ott kiöntöm neki a lelkem persze nem túl nyálasan, amúgy se szoktam olyan lenni.

Köszönöm szépen a választ. :)

2013. febr. 22. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!