Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néz semmibe, ha imád?
A barátnőm mindennél jobban szeret engem, együtt tervezzük már a közös életünket, nem tudunk élni egymás nélkül.
Viszont néha mikor olyanja van egyszerűen semmibe néz és nem törődik velem picit sem...
Főleg mikor kicsit álmos, beszélek a telefonba neki elég fontos dolgokról és leszarja, rámondja, hogy jól van(csak, hoyg végre abbahagyjam). Vajon miért ilyen fontos a saját komfortja, hoyg képes miatta megbántani azt az embert, aki a legfontosabb az életébe.
Másnap meg elönt szerelmes idézetekkel ,képekkel, idézetekkel, mintha mi sem történt volna.
Mégis nagyon rosszul esik, hogy képes egy senkinek tekinteni ha neki épp ahhoz van kedve.
Rettentően szeretem,de ez nagyon zavar benne...
Ha megkérhetem, aki nem tud értelmes véleményt kifejteni mellőzze a kérdésemet, köszi!!! :)
mert megteheti és te hagyod,azért.
ha valamilyen szinten "büntetnéd" a szeszélyességet,akkor észbe kapna.
a másik meg,hogy a mi a f@szért picsogsz telefonba?
minek?
senki sem szereti szereti hallgatni a nyafogást.
férfi vagy,tartsd meg magadnak a gondjaidat és fontos dolgokat meg alapból ne nőkkel tárgyalj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!