Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Milyen az a'szerelem első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az a'szerelem első látásra' érzés?

Figyelt kérdés
Olyan,hogy amikor meglátod Őt,hevesebben dobog a szíved,megtelsz élettel,és utána ki sem tudod verni a fejedből? Vagy milyen? Volt már valaki így?:)

2013. febr. 21. 16:39
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Dobogni nem dobog jobban a szívem, de valóban elsőre megfog és egész nap rajta jár az eszem.
2013. febr. 21. 16:43
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
ilyesféle, de ez inkább erős vonzalom, mint szerelem
2013. febr. 21. 16:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Túl szép, hogy igaz legyen!
2013. febr. 21. 16:44
 4/9 anonim ***** válasza:
42%
NINCS szerelem első látásre, nem szerethetsz egy olyan embert akit nem ismersz, csak az elképzeléseidet róla
2013. febr. 21. 16:46
 5/9 anonim ***** válasza:
29%
Olyan érzés amikor azthiszed szerelmes vagy...aztán idővel rájössz,hogy szerelem és fellángolás között óriási különbség van...
2013. febr. 21. 16:52
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
nagyon jóóó :) nekem nagyon dobogott a szívem és fülig ért a szám és húúú :) el se tudtam felejteni :)
2013. febr. 21. 16:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer volt egy ilyen tapasztalatom. Pont spanommal dumáltunk amikor megláttam egy csajt, nem volt szerelem, de nagyon tetszett.

Az volt a lényeg h bambultam, néztem a csajt, spanom kérdezte h hány óra? Én meg: szerinted van barátja? Elsőre nem értette miért kérdeztem aztán látta h nagyban nézem a csajt... Elég vicces volt :)

2013. febr. 21. 16:59
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Kétszer éltem át ezt életemben, tényleg földöntúli érzés (nem keverem a hirtelen támadt nemi vonzalommal, mielőtt rámront valaki, olyat is átéltem-azt sokszor). Leszögezem, hogy nem vagyok az a típus, aki hetente képes másba szerelmes lenni. Egyik alkalommal egy táborban pillantottam meg az illetőt. Késve érkezett és akkor vettem észre, amikor befutott és kezet rázott a többi szervezővel. Abban a pillanatban azt éreztem, hogy nem tudom ki ez a fickó, de megőrülök, ha nem lehet hozzá közöm. Ilyenkor mintha lelassulna a világ egy kicsit és olyan mintha egy filmet látnál egy olyan moziteremben ahol csak te vagy. Onnantól már le se bírtam róla venni a szemem. Kavartunk a tábor alatt, de aztán lepattintott valami ürüggyel. Az utolsó estét végigzokogtam emiatt és utána még hónapokba telt kiverni a fejemből, pedig nem is nagyon érintkeztem vele. A másik eset 4 évvel később történt. Az eset érdekessége, hogy pár héttel a találkozás előtt láttam már az illetőt fényképen (egyik ismerős ismerőse volt) és egyáltalán nem tűnt fel különösebben. Sőt, kicsit bénának tartottam. Ha valaki azt mondja, hogy ő lesz életem legnagyobb szerelme, biztos kinevetem. Aztán amikor sor került a bemutatásra, ott helyben megint azt éreztem, hogy végem. Egy pillanat volt, egy kézfogás és az azzal járó szemvillanás. Onnantól kezdve mintha belém lőttek volna egy adag drogot szintén máson se járt az agyam onnantól kezdve csak rajta.

Sokat gondolkoztam már ennek a jelenségnek a misztériumán. Szerintem ez egyéni lelki alkat kérdése, ki mennyire fogékony ennek a jelenségnek az átélésére. Én személy szerint nagyon érzékeny, bonyolult lelkivilágú ösztönlény vagyok, szerintem ilyesmiben rejlik az oka.

2013. febr. 21. 19:33
 9/9 anonim válasza:
100%
Hát amikor én először megláttam, megjegyeztem magamban, hogy "Jézusom, de helyes. Jézusom, de nagy izmai vannak. Jézusom, rám mosolyog. Jézusom, idejön..." Aztán oda is jött hozzám, és szinte azonnal beleszerettem. Azóta szerelmes vagyok belé, imádom a humorát, a perverzségét (nem félreérteni!😃😃), imádom a haját és a szemeit...❤
2017. júl. 26. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!