Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkellene felejtenem?
Van egy fiú,aki szinte minden lánnyal kedves ,amit eddig nem tudtam,és azt hittem,hogy csak velem ilyen.(Erre ma jöttem rá,mármint hogy nem csak velem ilyen.. mindig mosolyog,aranyosan piszkálgat,stb) Teljesen belezúgtam 3hónapja,azt hittem és még mindig azt hiszem,hogy Ő is érez valamit irántam(persze erre egyértelmü célzásokat adott.. csak attól tartok hogy Ő ezt észre sem veszi,mmint azt,hogy mit is csinál,és lehet hogy csak barátként tekint rám). Szerintem Ő nincs felkészülve egy kapcsolatra,nem is az a csajozós típus(bár ez a kedvessége most már 'megrémít'),és nem tudom mit kellene tennem. Bevallani nem szeretném neki,félek a pofára eséstől.
Szerintetek? :(
Kérdezd meg tőle,ez a legegyszerübb,vagyd hívd el moziba,pizzázni stb..
Aztán majd meglátod mit mond. Ha pofára esel akkor mi van,legalább tudod,mi a helyzet.Mindenki esik pofára,nem is egyszer.
köszi a válaszokat!
csak ez annyira nehéz
nem szeretném leforrázni ezzel a hírrel
de nem tudom .. valamit csinálok majd!
:)
Nehéz,nehéz,az egész élet nehéz! Légy öszinte,az a legjobb,de ne hagyd ki,mert késöbb ugyis megbánnád!
Rajta,mondd el neki!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!