Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátomnak akarok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak akarok egy szives nyakláncot adni, amit ketté kell törni és a fele nálam marad a másik pedig az övé. Srácok, ti örülnétek egy ilyesféle ajándéknak? Nem fogja azt érezni hogy ez túl nagy kötelék?

Figyelt kérdés
Én 16 vagyok,ő 18,és 3 hónapra gondoltam,pár nap múlva lesz.Rákérdeztem nála hogy hordott e már ilyesmit,persze hogy haverjával vagy bármi.Azt válaszolta hogy nem.Erre megkérdeztem hogy és ki e próbálná,azt mondta hogy hát elhordaná.Viszont nem akarok túl nagy 'lépéseket' se,mert barátnőm azt mondta hogy még ez nagyon korai.Nem kérek bunkó ötleteket,csak értelmes válaszokat,és előre is köszönöm a segitséget. ! :)

2013. febr. 19. 13:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Ha a srac adja, akkor OK, ha te adod az gaz. Lehet hordana, de tuti szegyelne. Ha mindenaron nyaklanc akkor vegyel valami fiusat, ne szivecskeset.

Ha mindenaron ez a szivecsked dolog kell akkor varjal az evforduloig, az elött gaz!

2013. febr. 19. 13:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Talán igazuk van a többieknek, férfi létére túl nyálasnak tartaná szerintem hordani a haverok előtt. Akkor is ha szeret, ez így van... Szerintem sem kell nagy ünneplés, még nagyon frissek vagytok. Mi is 3 hónaposak vagyunk a barátommal, 4. lesz már nemsokára de még meg sem fordult a fejemben hónapfordulót tartani.

Na szóval, együtt vacsorázni, elmenni valahova vagy valami hasonlót csináljatok. Én pont ezért várom a meleget, hogy együtt kiülni majd este a csillagok alá, beszélgetni a tűz mellett, egymáshoz bújni... Ha tehetném most, én olyat csinálnék. De hát mivel hideg van maradnak a benti programok. Ha szereti a csokit vagy ilyesmi, azt adhatsz neki. Túl nagy lépéseket ne is, saját tapasztalat hogy nagyon megtudnak riadni már attól is hogy emlegeted a dolgokat...

2013. febr. 19. 14:36
 13/15 anonim ***** válasza:

Nekem van ilyen nyakláncom. A barátom vette, nekem eszembe se jutott volna ilyet venni, de szívesen hordom, bár én lány vagyok, de ő is szívesen hordja gondolom, ha már ő vette :) Ja és 2 hónapja járunk.

17/L

2013. febr. 19. 16:19
 14/15 anonim ***** válasza:
Rokonom hord ilyen a pasijával, de az a pasi egy igazi nyálgép papucs. Pasi max. 2 esetben hajlandó ilyen hordani: ha olyan szerelmes, hogy az agyát teljesen elborítja a lila köd és elveszti a józan ítélőképességét vagy ha papucs. Ha ez a 2 eset nem áll fenn, akkor a pasi csak akkor fogja felvenni, amikor veled találkozik, de amint lepattansz, alig várja majd, hogy levegye. Szar ajándék.
2013. febr. 26. 19:00
 15/15 >>|BEAN|<< válasza:
Kulcstarto?
2013. márc. 28. 00:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!