Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak akarok egy szives nyakláncot adni, amit ketté kell törni és a fele nálam marad a másik pedig az övé. Srácok, ti örülnétek egy ilyesféle ajándéknak? Nem fogja azt érezni hogy ez túl nagy kötelék?
majd az évest ünnepeld, az valami, lehet, hogy két hét múlva már nem is vagytok együtt
nagyon gyerekes a gondolkodásod (gondolom a szex persze már rendszeresen megvan...)
egyébként tényleg nem fiúnak való ajándék, kivéve, ha ő vesz ilyet ,az más, az jelent valamit
ez a szívecske, meg hasonlók a nők hülyesége (én is nő vagyok, mielőtt nekem esik valaki), a pasik nem értékelik nagyon
Múltkor mikor egy üzletben járkáltam, én is láttam ilyen ajándékot, és elsőre én is nagyon aranyosnak találtam. Viszont mikor jobban belegondoltam, háát... nem hiszem, hogy azt a szívet pont a nyakában szeretné hordani a srác. A saját pasimat alapul véve, max. kulcstartót vennék, ami ilyen kettétört szíves. De nyakláncot tuti nem. El se tudom képzelni a nyakában.. :D
A másik pedig, hogy 3 hónap után ilyen személyes ajándékot adni túl sok.. Vegyél bonbont, csokit, vagy nemtom.. Csak ne plüsst! :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!