Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most szerelem vagy sem?
Figyelt kérdés
Ahova jarok karate edzesre oda jott most egy fiu.Eddig nem is lattam de most kiderult hogy a mi osztalyunkba fog jonni.Felfigyeltem ra es elkezdtem azt erezni hogy tetszik.A szememmel folyton ot keresem es mindig elmosolyodom ha megtalalom.Ez szerelem?Meg nem figyelt fel ram de azt meg eltudom erni.Lehet egy ilyen megismerkedesbol nagy szerelem?Problema ha kicsit alacsonyabb nalama?Lehet problema hogy magasabb oves vagyok es tobbet tudok?2013. febr. 14. 22:18
11/18 A kérdező kommentje:
Holnap suli utan megyek moziba vele es a baratnommel meg a pasijaval.
2013. febr. 17. 21:13
12/18 anonim válasza:
15 évesen ő az első fiú, aki tetszik neked? s még a fiúk a későn érőek... Amúgy ne a barátnőddel és a pasijával menjetek szerintem, hanem ketten!
13/18 A kérdező kommentje:
Az osztalyomban nincsenek tul jo fiuk.Most szerdatol pentekig nalunk alszik.
2013. febr. 19. 13:46
14/18 A kérdező kommentje:
Huu.Estenkent mind a ketten a foldon aludtunk halozsakban es atolelt.Meg joejt puszit is adott ma :) Virulok :D Szerintem mar egyutt vagyunk de majd meg megkerdezem :) Viszont holnap este meg marad , a szulei maradnak meg egy napot a szallodaban :)
2013. febr. 21. 20:40
15/18 A kérdező kommentje:
Azt mondta hogy meg nem vagyunk egyutt :(
Mit tegyek hogy egyutt legyunk?Azt mondta hogy meg szeretne tolem valamit.
2013. febr. 23. 09:38
16/18 A kérdező kommentje:
Szerintetek?
2013. febr. 26. 20:56
17/18 anonim válasza:
Szerintem?
Egy unatkozó tini kitalált története gyenge tálalásban. Keress a tévében egy mesecsatornát és lazulj el rajta!
18/18 A kérdező kommentje:
Kpszi nagyonkedves.Na de most komolyan.Szerinzetek?
2013. márc. 25. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!