Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasiknak mi a fontosabb? Külső, vagy a belső? Igaz, hogy ők inkább a nő külsejébe szeretnek bele elsősorban?
Ami miatt a fiú oda megy egy lányhoz, kétségtelenül a külső a fontos olyankor, (főleg ha teljesen ismeretlen valakiről van szó) hiszen a belsőbe nem lehet bele látni, ha munkatársakról van szó, vagy iskola/osztálytársakról olyankor nyilván a belsőt is valamennyire látja az ember, és olyankor inkább keveredhet a külső-belső, mint teljesen ismeretlenül.
Az már megint más történet, hogy kinek milyen arc tetszik, mennyire fontos az adott srácnak a csaj magassága, feneke, mellei, öltözködése, belső tulajdonságai, és hogy kinek milyen egyensúlyban vannak a másik iránti külső-belső dolgok, fiúk, lányok között is vannak ilyenek-olyanok, a fiúknál (általában) valóban fontosabb a külső, mint a lányoknál, de azért a fiúknak is fontos hogy jól eltudjanak lenni valakivel, hiszen valóban lehet akármilyen csinos egy nő, nem azért akarnék a barátja lenni mert hogy kitehessem a vitrinbe. :) Ugyanakkor mégis elengedhetetlen hogy valami megfogjon egy nőbe első ránézésre, és ez a többnyire az arc/szem, az nálam az elsődleges, aztán mondom, igazából kinek mi. Nem mindenkinek ugyan az az arc tetszik, valakinek lehet hogy fontosabb a nő magassága, valaki direkt azt szereti hogy alacsony a csaj, valakinek mindegy hogy vékony vagy ducibb, csak semelyik véglet ne legyen, amúgy hidd el a legtöbben úgy vannak vele hogy csak a csaj arca a legfontosabb, aztán a fenék is szokott valamennyit számítani hogy szép húsos gömbölyű legyen, de annyira nem fontos mint az arc, a mell még egy kicsit kevésbé számít, csak mű ne legyen, kb ennyi. :)
23/F
Én nemrég szerettem bele egy lánynak a belsőjébe. Igaz, külsőleg se csúnya, de egyszerűen megfogott azzal, hogy rendkívül okos, intelligens és kedves, sokat mosolyog. Azelőtt sose gondoltam volna, hogy előfordulhat ilyesmi, azt meg pláne nem, hogy velem.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!