Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez most szerelem vagy sem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most szerelem vagy sem?

Figyelt kérdés
Ahova jarok karate edzesre oda jott most egy fiu.Eddig nem is lattam de most kiderult hogy a mi osztalyunkba fog jonni.Felfigyeltem ra es elkezdtem azt erezni hogy tetszik.A szememmel folyton ot keresem es mindig elmosolyodom ha megtalalom.Ez szerelem?Meg nem figyelt fel ram de azt meg eltudom erni.Lehet egy ilyen megismerkedesbol nagy szerelem?Problema ha kicsit alacsonyabb nalama?Lehet problema hogy magasabb oves vagyok es tobbet tudok?

2013. febr. 14. 22:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

ha szerelem, azt érzed

és ha szerelem, akkor a többi nem számít

2013. febr. 14. 22:24
 2/18 A kérdező kommentje:
Meg soha nem tetszett egy fiu se.Milyen erzes ha szerelmes az ember?Tunetek?
2013. febr. 14. 22:27
 3/18 anonim ***** válasza:

Ez még nem szerelem, csak tetszik a fiú. Még nem beszéltél vele. A szerelem nem csak abból áll, hogy külsőleg tetszik valaki, hanem a belső tulajdonságai is tetszenek. Úgy érzed, hogy jó vele együtt lenni, jó vele beszélgetni, együtt nevetni, elmenni moziba, vagy szórakozni.

Bármi lehet belőle, akár nagy szerelem is.

Ha sem téged, sem őt nem zavarja, hogy alacsonyabb nálad, akkor nem probléma.

És ugyan úgy az sem, hogy te magasabb öves vagy, mint ő, hacsak őt ez nem zavarja. Esetleg taníthatnád, hogy ő is magasabb öves legyen. :) Gyakorolhattok közösen, közben pedig megismeritek egymást.

2013. febr. 15. 12:03
 4/18 A kérdező kommentje:
Felajanlottam neki az egyutt gyakorlast es igent mondott :D Szerintetek osszejohet?
2013. febr. 15. 19:09
 5/18 anonim ***** válasza:
A gyakorlás mindenképpen. :) Ez már jó jel, ha nem küldött el. Akkor valószínűleg te is tetszel neki. Sok sikert!
2013. febr. 15. 20:20
 6/18 A kérdező kommentje:
Most szombaton lesz verseny amire ma is gyakoroltunk.Jo vele egyutt lenni.A versenyre is jon es ott is gyakorolunk majd :)
2013. febr. 15. 20:31
 7/18 A kérdező kommentje:
Sokat gyakoroltunk es ket elso helyet is elvitt.Nagyon megkoszonte a felkeszitest es puszival bucsuztunk.Ez haladas nem?!Kezdem erdekelni?
2013. febr. 16. 21:20
 8/18 anonim ***** válasza:
Igen haladás!:)
2013. febr. 16. 23:30
 9/18 anonim ***** válasza:

Tök jó! Igen, ez már haladás.

Azt megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?

2013. febr. 17. 20:01
 10/18 A kérdező kommentje:
O is es en is 15.
2013. febr. 17. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!