Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy a férjem ismét szeressen?
egyoldalú a megközelités:
hogyan érjem el, hogy ismét szeressen, én egyes személy
és ő?
neki is ezek a gondolatok járnak a fejében?
megkérdezted?
ha nem akkor ideje..
a csónak evezése csak egy lapáttal lassan fog menni ahhoz kettő kell..
sajnos a kérdés, hogy másnak ment-e, nem mindenkire azonos a recept, van akinek bejön a fájdalomcsillapitó van akinek nem arra van szüksége..
a megoldás egyedi, személyre szabott!
Tök jó! Reggel egy aranyos privi várt, hogy tetszenek a válaszaim ... itt meg szintén pozitív visszajelzést kapok ... Ilyen nap sem volt még ... általában anyázni szoktak.
Egyébként valóban más oldalról is nézek dolgokat és talán tényleg azért, mert megéltem ezt-azt ... Viszont érdekes, hogy én pl. nem csaltam meg a párom soha :-D Viszont egy rakás hasonló helyzetben lévő nő szeretője voltam már ...
De nem is ez a lényeg!
" fordított esetben egy világ omlana össze bennem"
Mondjuk élsz még 30 évet - reálisan lehetséges -, az ember 65-70 éves koráig szexuálisan teljesen aktív, de még utána is. Most nézz vissza, hogy hol voltál 30 évvel ezelőtt ... mennyi minden történt az elmúlt 30 éveben veled. Ugyanannyi van még hátra ... ugyanannyi szép és jó dolog és változás megtörténhet még veled. Hogy akarod leélni az életed másik felét? Sőt, gondolom van már ennyi idősen egy háttered, egzisztenciád. Gyerekek kirepültek/kirepülőfélben ... csak magadról kell gondoskodnod és élned. Van egy párod, aki már megszokásból van melletted, akinek a szerelme már csak egyfajta megszokott ragaszkodás? Pedig még többet kell leélned vele, mint amennyit eddig éltél vele ... 20 éve vagytok házasok ... még 30 évig lehettek ...
Ha ezt és a jelenlegi helyzetet végig gondolod, akkor nem omlik benned össze egy világ? A kapcsolatotok felénél jártok és már ilyen problémákkal küzdötök ...
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, lezárásul annyit, hogy elhatároztuk, részt veszünk párterápián, voltunk is és én bizakodó vagyok. Mindketten meg akarjuk javítani a házasságunkat és abban , hogy idáig jutottunk, nemcsak nekünk, de az egész családunknak, eddigi életünknek (és a szüleinkének) is szerepe van. Ezeket a "sebeket" feltárva jobban megértjük mi miért történik/történt. És annyi év után talán most valóban sikerül megismernünk egymást.
Köszönöm a segítségeteket, és ha néhány válasz nem is tetszett, nekik is köszönöm a fáradozást.
Huh, azt hittem csak 3x kell majd bemásoljam de úgy tűnik tévedtem:
Szia, most ezt a válaszom 3 kérdéshez is bemásolom, mert mindre ugyan azt tudom tanácsolni: Mi 7 évig éltünk együtt a feleségemmel mikor mindkettőnknek elege lett. Ez persze betudható annak is, hogy másfél évig külön éltünk külföldre költözésem miatt. De azt is azért, hogy őt és a fiamat kihozhassam magamhoz. Mindegy. Nos amikor kijöttek megromlott a kapcsolatunk. Azt hittük de jó lesz újra együtt. Tévedtünk. Annyira elszoktunk egymástól, hogy már minden idegesítette a másikat. Hogy miért ott ül, mit csinál, miért eszik stb. Annyira elharapódzott a helyzet, hogy már majdnem elváltunk. Mikoris végül kiborult a bili és mindenki elmondta az addig elszenvedett sérelmeit, és gondjait panaszait. Ki-meg-át beszéltünk mindent. Újra akartuk kezdeni. Az alapoktól kezdve építettük újjá a kapcsolatunktat. Nem mondom hogy nehéz volt, mert hazudnék. Kib*szottul de k*rvára nehéz volt!! Mindkettőnknek alkalmazkodnia kellett. Itt nem volt olyan, hogy csak én vagy te. Csak olyan létezett: MI. És erre minden felmerülő probélmakor emlékeztettük a másikat és együtt oldottuk meg. Megbeszéltük, hogy jó én ebben engedek, te pedig abban. Volt, hogy be kellett látni, hogy hibáztam. Na ez a legnehezebb. De megéri. Higyétek el MEGÉRI. Most egy éve volt annak, hogy majdnem elváltunk. Mindketten elmondhatjuk. hogy boldogabbak vagyunk mint amikor kimondtuk az igent. Kívánom, hogy nektek sokkal könnyebben menjen a problémák megoldása és megbeszélése. Ne várjatok vele a véksőkig. Lehet ti nem lesztek olyan szerencsések amilyenek mi voltunk. Ne hagyjátok ennyire elfajulni a dolgokat. Minél hamarabb léptek annál könnyebb lesz. De a kulcsszó: EGYÜTT. Ha csak az egyik akarja de nagyon, 2x annyira, sz*rt sem ér. Higyjétek el. Mi átéltük. A párom nagyon akart engem és a kapcsolatot és én annál jobban húztam el, mert úgy érzetm megfolyt. Remélem tanulságos mindenkinek a történetünk és nem hiába gépeltem be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!