Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy a férjem ismét szeressen?
sokkal rövidebb ideje vagyok házas és egyelőre nem érzem unalmasnak és megkopottnak. annyi lehet talán más a te helyzetedben, hogy nem nagyon vannak közös programok? gyerekek már felnőttek, nincsenek útban? akkor tessék kitalálni valami olyan programot, amiben mindketten szívesen részt vennétek. lepd meg a férjed egy romantikus estével, főzz valami jót és gyújtsatok gyertyát pl.
egy kis kreativitással csodákat lehet művelni :)
2013. febr. 13. 08:25
Esetleg ki lehetne talalni vmi uj kozos hobbit, ami ujra osszehoz Titeket. Utazgatas, vitorlazas, tanc, vmi sport esetleg..
2013. febr. 13. 08:29
3/27 A kérdező kommentje:
Ezeket mind próbáltuk, és ideig-óráig mennek is. De aztán kevés egy romantikus eset vagy hétvége. Ilyenkor az ember életközép válságban van, tehát nem tud magából meríteni, mert külön-külön is válságban vagyunk.
4/27 A kérdező kommentje:
A közös hobbi jó ötlet lenne, ha lenne ilyen. Az a baj, hogy nem tudunk már mindkettőnket érdeklő dolgokról beszélgetni.
Pedig van egy jó közös szórakozás, én is azt választottam hobbinak: szex. Eleve ketten kelletek hozzá, stb.
Egyébként meg az ilyen kapcsolatmegújításra egy szerető szokott játszani :-P
2013. febr. 13. 08:51
6/27 A kérdező kommentje:
Hát ige, ettől félek is :))) Egyébként amit írtál a szexről, igaz, csak ez egy ördögi kör: eltávolodás-szexhiány, egyik okozza a másikat :(
Valószinűleg le fognak pontozni de mindegy. Nö vagyok, szintén ebben helyzetben mint te. Én is megpróbáltam mindent de csak ideig óráig működik, és valljuk be igy ilyen hosszú lapcslatba már inkább csak szeretet megbecsülés van nem szerelem. Az amire vágysz az a furcsa gyomor remegős érzés, az első érintések csodája, az őrült vágyakozás nem hozható vissza. Lehet hogy sokan elitélnek da nagyon szertném újra átélni csak még egyszer. Remélem sikerűl.
2013. febr. 13. 09:14
én emiatt nem pontozlak le :) akinek fáj az igazság, az majd megteszi.
jelenlegi fejemmel és gondolkodásommal úgy hiszem, minden megoldható csak meg kell próbálni és nem szabad könnyen feladni. hiszen azért választottad a párod, mert őt szeretted, tudott valami olyat adni, amit más nem. ez ugyanúgy meglesz még benne (és benned is), csak elő kell hozni valahogy.
2013. febr. 13. 09:18
9/27 A kérdező kommentje:
Utolsó, azzal biztatnálak, hogy megéltem pár hullámvölgyet már a házasságomban, és éreztem 40 évesen is pillangót a gyomromban, igaz, csak rövid időre, egy hosszú hétvégén. Szóval lehet szerelem is, csak ilyen nagy völgyünk még nem volt.
10/27 A kérdező kommentje:
a 7.-esenk címeztem, bocs
Kapcsolódó kérdések: