Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan érjem el, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy a férjem ismét szeressen?

Figyelt kérdés
20 év alatt kicsit megkopott az érzelem, és én szeretném egy kicsit újra átélni a szerelmet. Volt már valaki, akinek sikerült megújítani a kapcsolatát?

2013. febr. 13. 08:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Sajnos bármilyen rosszul is veszi ki magát a dolog, de kb. 15-20 év házasság és negyvenpár éves kor körül jön el ez az érzés, általában a nők részéről. Egyrészt valószínűleg hormonális is ebben a korban, másrészt meg a körülmények hozzák: stabil egzisztencia megvan, gyerekek lassan kirepülnek/repültek és jön az unalom a túlzottan megszokott társ mellett.

És jön a szerető kérdés, akivel egy kis izgalmat át lehet élni ... de sokszor voltam ilyen szerető ... :-P

2013. febr. 13. 09:20
 12/27 A kérdező kommentje:
Igen, ez a könnyebbik út, ami a pokolra visz :)))
2013. febr. 13. 09:21
 13/27 anonim ***** válasza:
Kedvesek vagytok, de ez sajnos nállunk már nem lesz jobb. Sok dolgon vagyunk túl, de ha csak az egyik fél küzd a másik pedig csak elfogad éveken át akkor nem esélyes a változás. De ez egy másik sztori:-)
2013. febr. 13. 09:22
 14/27 anonim ***** válasza:

ilyen az, amikor a lelkiismeret küzd az érzésekkel...

megtalálnád a vígaszt máshol, de nem akarod mert tiszteled a párod.

le kell ülni vele és beszélni a problémáról. csak ketten együtt találhatjátok meg a megoldást, és ennek lehet jó vagy rossz vége is.

nagyon remélem, hogy az én életemben ilyenre nem kerül sor, de sajnos elég rosszak a kilátások... :) ennek ellenére bizakodó vagyok.

2013. febr. 13. 09:56
 15/27 anonim ***** válasza:
Egyébként nem egy esetben találkoztam olyannal, hogy egy kis kaland rántotta vissza egymáshoz a párokat. Akár a másik fél tudta nélkül. Egyszerűen csak elég volt a kis plusz izgalom, hogy onnantól a kapcsolatban is másként lásson az illető dolgokat és elég volt egy kicsit kilátni más irányba, hogy meg tudja becsülni a megszokottat. Lehet ennek ilyen jellegű terápiás hatása is :-P
2013. febr. 13. 10:04
 16/27 A kérdező kommentje:
OK, caM008, vettük az adást :)) Nálam ez nem jöhet szóba.
2013. febr. 13. 10:05
 17/27 anonim ***** válasza:

Nem magamat akarom hirdetni :-P Jelenleg megvan a betevőm ;-)

De komolyan mondom! Tapasztalat ... Csak egy elgondolkodás erejéig próbáld meg ...

2013. febr. 13. 10:09
 18/27 A kérdező kommentje:
Nem, nem is vettem ajánlatnak:)) Csak az elvet hirdeted. De fogadd el, hogy nekem ez nem pálya. Sohasem csalnám meg. Ez nem olyan, hogy kipróbálom. ( mint ahogy nem lehetek kicsit terhes és egy kicsit nem szűz :)) )
2013. febr. 13. 10:11
 19/27 anonim ***** válasza:
Majd idővel fejlődsz :-P :-D
2013. febr. 13. 10:28
 20/27 anonim ***** válasza:

még ha nem is mindig értek egyet cam hozzászólásaival, az azért látszik hogy sok dolgot megélt és életszerűen gondolkodik.

néha elgondolkodom azokon, amiket ír és arra jutok, hogy igen, általában működőképesek, de az én lelkiismeretem is kicsit másképpen működik és nem mindent tudnék elviselni.

ez szintén nem cam reklám, csak az én saját véleményem :)

2013. febr. 13. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!