Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy a férjem ismét szeressen?
Sajnos bármilyen rosszul is veszi ki magát a dolog, de kb. 15-20 év házasság és negyvenpár éves kor körül jön el ez az érzés, általában a nők részéről. Egyrészt valószínűleg hormonális is ebben a korban, másrészt meg a körülmények hozzák: stabil egzisztencia megvan, gyerekek lassan kirepülnek/repültek és jön az unalom a túlzottan megszokott társ mellett.
És jön a szerető kérdés, akivel egy kis izgalmat át lehet élni ... de sokszor voltam ilyen szerető ... :-P
ilyen az, amikor a lelkiismeret küzd az érzésekkel...
megtalálnád a vígaszt máshol, de nem akarod mert tiszteled a párod.
le kell ülni vele és beszélni a problémáról. csak ketten együtt találhatjátok meg a megoldást, és ennek lehet jó vagy rossz vége is.
nagyon remélem, hogy az én életemben ilyenre nem kerül sor, de sajnos elég rosszak a kilátások... :) ennek ellenére bizakodó vagyok.
Nem magamat akarom hirdetni :-P Jelenleg megvan a betevőm ;-)
De komolyan mondom! Tapasztalat ... Csak egy elgondolkodás erejéig próbáld meg ...
még ha nem is mindig értek egyet cam hozzászólásaival, az azért látszik hogy sok dolgot megélt és életszerűen gondolkodik.
néha elgondolkodom azokon, amiket ír és arra jutok, hogy igen, általában működőképesek, de az én lelkiismeretem is kicsit másképpen működik és nem mindent tudnék elviselni.
ez szintén nem cam reklám, csak az én saját véleményem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!