Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek szerintetek? ( leszbikus téma)
Az egyik barátnőmbe beleszerettem....akinek am barátja van... mostmár inkább el akarom őt felejteni, csak nem tudom hogyan. Irogattam neki részegen ilyen-olyan dolgokat, amiknek a felét nem értette és most emiatt nagyon mérges lett rám. Most akkor elmondjam neki, békítsem meg, vagy maradjon így, ahogy van, hátha lesz valami.
19/L
Hát. Akkor szerintem egyértelműen csak be van fosva. Lehet, hogy egyáltalán nem tud téged hová tenni magában... És ugye a net olyan, mint egy fal, akkor nem kell a szemedbe néznie, vagyis megbírkóznia a dologgal. De ha kérdez, az azért jó. Szerintem leírhatnád neki, hogy erről beszélnetek kéne négyszemközt. Komolyan. Jobb, mintha ott lógna a dolog a levegőben, meg hát segítene abban is, hogy ne parázzon. Ha túl lennétek egy ''alapbeszélgetésen'' arról, hogy te ilyen vagy és hogy ez mit is jelent a te életedben, az lehet, hogy görcsoldóként hatna. És lehet, hogy utána már jobban látnád te is, hol a határ, vagyis hogy mi az, amit még elmondhatsz neki úgy, hogy megértő tudjon maradni. Csak meg kéne nyugtatnod őt, hogy nem nőként nézel rá és hogy neked a barátsága ''kell'' (mégha belül mást is érzel...) Szóval, ha fontos számodra ez az egész, legalább annyit szögezz le: ''nézd, muszáj ezt megbeszélnünk!''
Amúgy 19/L vagyok. (És biszex.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!