Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek szerintetek? (...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek szerintetek? ( leszbikus téma)

Figyelt kérdés

Az egyik barátnőmbe beleszerettem....akinek am barátja van... mostmár inkább el akarom őt felejteni, csak nem tudom hogyan. Irogattam neki részegen ilyen-olyan dolgokat, amiknek a felét nem értette és most emiatt nagyon mérges lett rám. Most akkor elmondjam neki, békítsem meg, vagy maradjon így, ahogy van, hátha lesz valami.

19/L

2013. febr. 10. 18:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Tudtátok rendezni a dolgot végül, ha szabad kérdeznem...?
2013. febr. 14. 16:13
 12/16 A kérdező kommentje:
nem... azóta nem beszéltünk semmit...
2013. febr. 14. 16:24
 13/16 anonim ***** válasza:
És szerinted veled van baja, vagy inkább úgy amúgy nem áll túl jól a témához (leszbikusság)?
2013. febr. 14. 19:38
 14/16 A kérdező kommentje:
hát... nem tudom mi lehet a fejében, de szerintem nem akar erről beszélni, mert mint mondottam sosem hozza fel a témát, ha találkozunk, csak neten mer kérdezni bármit is... azt mondjuk nem tudom, hogy miért...
2013. febr. 14. 20:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Hát. Akkor szerintem egyértelműen csak be van fosva. Lehet, hogy egyáltalán nem tud téged hová tenni magában... És ugye a net olyan, mint egy fal, akkor nem kell a szemedbe néznie, vagyis megbírkóznia a dologgal. De ha kérdez, az azért jó. Szerintem leírhatnád neki, hogy erről beszélnetek kéne négyszemközt. Komolyan. Jobb, mintha ott lógna a dolog a levegőben, meg hát segítene abban is, hogy ne parázzon. Ha túl lennétek egy ''alapbeszélgetésen'' arról, hogy te ilyen vagy és hogy ez mit is jelent a te életedben, az lehet, hogy görcsoldóként hatna. És lehet, hogy utána már jobban látnád te is, hol a határ, vagyis hogy mi az, amit még elmondhatsz neki úgy, hogy megértő tudjon maradni. Csak meg kéne nyugtatnod őt, hogy nem nőként nézel rá és hogy neked a barátsága ''kell'' (mégha belül mást is érzel...) Szóval, ha fontos számodra ez az egész, legalább annyit szögezz le: ''nézd, muszáj ezt megbeszélnünk!''

Amúgy 19/L vagyok. (És biszex.)

2013. febr. 14. 23:27
 16/16 A kérdező kommentje:
elmondanám neki, hogyha végre találkoznánk.... most beszéltünk, de ismét neten.... mintha semmi sem történt volna. Mondjuk én írtam rá, de teljesen más témában. De ezt nem is neten akarom megbeszélni vele.....
2013. febr. 15. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!