Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Élet férfi nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élet férfi nélkül?

Figyelt kérdés

Volt pár szomorúan végződő párkapcsolatom.

Nem tudom hogyan lesz tovább.

Lehet, hogy be kell lássam, alkalmatlan vagyok egy párkapcsolatra.

Lehetséges ilyen?

42 éves nő

2013. febr. 9. 21:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
soha ne ad fel :)
2013. febr. 9. 21:15
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha alkalmatlannak tartod magad, akkor biztosan nem fogsz mást találni. De én úgy hiszem, egy kapcsolat megromlásához ketten kellenek. Én nem tudnám az életem férfi nélkül elképzelni. 43/N
2013. febr. 9. 21:15
 3/12 anonim ***** válasza:

Az, hogy volt pár rossz kapcsolatod, nem jelenti azt, hogy alkalmatlan vagy! Az elromláshoz két ember kell! 42 évesen azért ne húzd le a rolót! ;D Csak még nem jött el a meg felelő ember.

"Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál!" ;)

2013. febr. 9. 21:16
 4/12 anonim ***** válasza:

Ehhez jobban kéne, hogy ismerjelek, h véleményt mondhassak erről. nem tudni, mitől lett végük az eddigi kapcsolataidnak és nem tudni, miért tartod magad alkalmatlannak, van-e ennek alapja.

beszélgethetünk, ha van kedved

(35/F)

2013. febr. 9. 21:17
 5/12 A kérdező kommentje:

Én csak megértésre, kedvességre vágyom.

De mindig olyan férfiakat fogok ki, akik mindig megbántanak.

Csak azt szeretném, hogy mikor együtt vagyunk, rám figyeljen, hiszen én is azt teszem.

De azokból a férfiakból akiket elém sodor az élet mindig hiányzik a türelem.

2013. febr. 9. 21:24
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze, simán! Magam is ezen gondolkodom pedig csak fele annyi idős vagyok mint Te. Sok nyűgtől és kudarctól megkímélnénk magunkat, de a rosszal együtt a jó is kimarad az életünkből sajnos. Ezek kézenfogva járnak.
2013. febr. 11. 14:41
 7/12 anonim ***** válasza:
Túl egyszerű lenne...nem mellesleg megnőne a Duracell AA+ elem forgalma XD
2013. febr. 11. 15:09
 8/12 anonim ***** válasza:

mindig azt kapod az az élettől amire koncentrálsz. ha a félelemre, kétségekre, akkor az jön.

most is így írod, hogy a pasikban nincs türelem.

hát ezzel megint ezt vonzod.

mi az ami kell egy pasiban, képzeld el, teremtsd meg és meg fog jelenni.

http://www.youtube.com/watch?v=BFZV-lDD9K4

2013. dec. 3. 19:31
 9/12 anonim ***** válasza:
Én 41 évesen ugyanott tartok ahol te. Én is azon gondolkodtam,hogy talán alkalmatlan vagyok egy párkapcsolatra és ez nagyon elszomorít mert vágyom a szeretetre és a figyelemre. Nem kellene még feladnunk hiszen nem vagyunk öregek csak talán a szerencse kerül el bennünket.
2013. dec. 3. 19:40
 10/12 A kérdező kommentje:
Vajon a férfiak is hasonlóan gondolkodnak erről a kérdésről?
2013. dec. 3. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!