Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi, aki a csalódásai miatt már tudatosan él nők nélkül?
Figyelt kérdés
Hali! 23/f vagyok.
Arra lennék kíváncsi, hogy hány olyan férfi akad, aki tudatosan él nők nélkül, kerüli a nőket, vagy tudatosan lenézi őket és csak a szexre használja. Mivel ez egy anonim oldal, őszinte válaszokat kérek.
Írd le, mi váltotta ki belőled, hogy ignoráltad a női nemet, hogyan tudsz a mindennapokban élni nélkülük és hiányzik-e néha napján a szerelem (hogyan tudod elfojtani a szeretetéhséged).
Köszi
2011. jún. 19. 23:23
1/8 anonim válasza:
Nehéz kérdés...Nem tudok válaszolni, de a kedvedért még gondolkodom. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy ignoráltam bárkit is.
2/8 anonim válasza:
Viszont ku.rvák és plázap.icsák között szorongok egy kicsit.
3/8 anonim válasza:
mert buzsi vagyok, így kerülöm a nőket inkább
4/8 anonim válasza:
Igen, én. 26/F
Nem kellettem senkinek, akkor meg miért akarjak bárkit is? Úgysem tetszenék neki.
5/8 anonim válasza:
Nagyon sokan vannak, de a legtöbbjük még önmagának sem meri bevallani.
6/8 anonim válasza:
En igy voltam kb 10 even at. Ugy gondoltam soha nem leszek mar kepes szeretni valakit es forditva. Arra rendezkedtem be hogy egyedul fogom leelni az eletem. Elvoltam. Aztan jott egy no fenekestul felforgatott mindent. Most itt allok 35 evesen es fogalmam sincs hogyan tovabb...
7/8 anonim válasza:
Én ezt az állapotot szeretném elérni. Annyira ronda vagyok, h soha nem kellettem és nem is fogok kelleni egy nőnek se (szexre se). Most egy ideje (1-2 hónapja?) már egyáltalán nem próbálkozom lányoknál, remélem ki fogom bírni ezután is.
8/8 anonim válasza:
Szia, én nő vagyok,
és én tudatosan kerülöm a pasikat, sokukat lenézem a viselkedésük miatt, de nekem szexre sem kellenének. Nem vagyok se leszbi se aszexulális. Egyszerűen nem akarom őket.
Volt rövidebb párkapcsolatom bőven elég volt.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!