Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Többi lent.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eveer kérdése:

Mit tegyek? Többi lent.

Figyelt kérdés

már elég régen szakítottunk a volt barátommal... nagyon sokáig szerettem őt.. néha beszéltünk,néha nem. és amikor beszéltünk mindig felhozódott a téma hogy újra kéne kezdeni.. de soha nem lett belőle semmi.

aztán fél éve már kb hogy nem beszéltünk. már nem is érdekelt a dolog.. és ma rám írt,hogy hiányzom neki.. beszélgettünk nagyon sokat és megint ott kötöttünk ki,hogy mennyire jó volt együtt,és hogy azóta se találtunk senki olyat,akivel olyan jó lenne mint amikor mi együtt voltunk..

és mondta hogy jó lenne még ha velem lehetne. de azt mondta h nem lehetünk együtt.. megkérdeztem miért. és azt mondta,hogy 90 kmre van tőlem,szombat délután ér haza és vasárnap délután már megy is vissza íg ynem lenne időnk egymásra..

de én mennék hozzá ha kell minden hétvégén,és nekem annyi is elég lenne,hogy amikor ő itthon van csak egy csókra találkozzunk..

mit tegyek hogy visszakapjam őt? hogy tudnám rávenni,hogy próbálja meg? nagyon makacs és önfejű. bármit megtennék hogy visszakapjam.

segítsetek kérlek.

2013. febr. 7. 18:58
 1/2 Hanariko ***** válasza:

"de én mennék hozzá ha kell minden hétvégén,és nekem annyi is elég lenne,hogy amikor ő itthon van csak egy csókra találkozzunk.."

Ez nagyon szép, de szerintem te ettől csak szenvedni fogsz. (még jobban)

2013. febr. 7. 19:06
 2/2 anonim válasza:

Igaza van az előttem szólónak. Ettől csak szenvednél.

Bár szerintem beszéljetek meg egy találkozót semleges helyen. De szerintem ha két ember szereti IGAZÁN egymást akkor nem számít semmi. Létezik telefon, internet ahol tudnátok a kapcsolatot tartani abban a pár napban. Én a helyedben megpróbálnám, bár az exed szerintem csak kifogás tőle, h km és a többi. Szerintem ő se veled se nélküled-ben gondolkodik.

2013. febr. 7. 20:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!