Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van ez vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez vele?

Figyelt kérdés
Szóval összevesztünk. Nála lakom egy ideje, mert a szüleimmel nem jövök ki jól. Ma fejemhez vágta megint, hogy milyen szar neki, hogx itt vagyok, hogy reggel velem kel és fekszik és tönkre van baszva az élete. Ilyen formában közölte. Utana idővel odabújt hozzám, hogy szeret, meg egyéb szövegekkel kedveskedett. Este hozzám bújva akart aludni meg minden. Nem értem már ezt az egészet.

2013. febr. 6. 00:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Láttam egy dokumentumfilmet egy férfiről, aki olyan durván alvajáró volt, hogy a feleségével üvöltözött, káromkodott, különböző beteges szerepeket játszott el, reggel pedig semmire sem emlékezett belőle. A nőt kikészítette, de onnantól, hogy feloldottak pár gyermekkori traumát, már jobb lett a helyzet.

Én a fiú viselkedéséből pszichés betegségre gyanakodnék.

2013. febr. 6. 03:18
 12/12 anonim ***** válasza:

nem kell ehhez pszichés betegség, csak kevés önuralom.

Mindamellett ha hosszú távon megy ez a huza-vona, akkor ki kell lépni, mert egyikőtöknek se jó.

mi a baj a szüleiddel?

hány éves vagy?

miért mondta, hogy tönkre van baszva veled az élete?

2013. febr. 6. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!