Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt vele? Csak hülyített?
Kedves kérdező,
Sokan vannak így, mint te. Az én testvérem is egy sok ezer kilométernyire lévő országban élő sráccal kezdett kommunikálni. Aztán a srác idejött. Összejöttek. Részben együtt éltek. Együtt éltek. Leléptek néhány hónapra külföldre. A nővérem terhes lett. Hazajöttek. Végül a gyerek elment, de bő fél évig a szüleimből éltek. Aztán nagy nehezen szakítottak.
Én nem mondom, hogy minden külföldi pasi ilyen. De az én tapasztalatom az, hogy a net megtévesztő, mert nagyon meg tudsz szeretni olyan embereket, akiket nem ismerhetsz igazán. És túl sokat adsz át magadból.
Közben sok ilyen ember van, aki egész más kultúrközegből jön. Van sok rendes is, efelől nincs kétségem. De én személy szerint pl több olyat ismerek, akik igénytelenek és megbízhatatlanok és rengeteg kárt okoztak az itteni párjukkal (lásd fentebb a testvérem példáját)
Könnyen jönnek olyan szavak, hogy elvenne feleségül, vagy hogy egyikőtök szerelmes a másikba, de a tettekben mutatkozik meg az ember és aki azonnal ilyen nagy szavakat mond, az legyen gyanús, hogy nem érzi ezt igazából (lásd HIMYM :-P)
Én tudom, hogy mélyen érint, engem is kavart fel már sok ember. Velük általában élőben is találkoztam, de mégsem ismertem őket igazán és ők sem ismertek engem. Némelyikükbe őszintén beleszerettem.
De örülök, hogy nem lett belőle semmi, mert nem lett volna igazi tartalom a kapcsolat mögött. És depláne örülök, hogy ezek nagyrészt nagyon rendes, értelmes emberek voltak és nem felelőtlen szerencselovagok.
Ha van kérdéses, priviben elérsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!