Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Már nem tudom mit higgyek....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem tudom mit higgyek. Lehet h vmi komolyabb baja történt/vmi komplikáció a balesetből kifolyólag? Vagy esetleg csak hülyített?

Figyelt kérdés

megközelítőleg 2 hete ismerkedtünk,napi 4-5 óra beszélgetés szinte kivétel nélkül.nagyon hasonlítunk,de rengeteg téren,a kis hülyeségekben is:) szóval mindketten nagyon örültünk a másiknak,ritka rendes embernek ismertem meg.nem is ismerek hozzá hasonlót,és ez kölcsönös volt:) szinte a levegő is szikrázott már amennyire ez lehetséges neten keresztül:D

2 héttel ezelőtt szombaton találkoztunk volna,viszont előtte pénteken balesete volt(ekkor beszéltük volna meg a találkozót,a számcsere is ekkor történt volna meg,mivel én nem akartam nyomulni),így nem is hallottam felőle,csak jövőhét hétfőn este mondta h mi történt:( elég komoly motor balesete volt,szerencse h túl élte és "kisebb" sérülésekkel,csont törés nélkül megúszta. szóval utána hétfő-kedd megint beszélgettünk sokat közel 4-5 órát viszont múlthét szerda óta nem hallottam felőle:((.már nem is tudom h mit gondoljak:( legalább a száma lenne meg...

nagyon aggódom h vmi komolyabb baja lett:(,mert tényleg nem úgy ismertem meg h csak úgy lelépne:/

19/L

23/F

2012. máj. 30. 15:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak hülyít.
2012. máj. 30. 15:47
 2/7 A kérdező kommentje:
sajnálom elírtam.megközelítőleg 4 hete volt h komolyabban el kezdtük egymást megismerni.
 3/7 A kérdező kommentje:
nekem is van egy ilyen érzésem:/
 4/7 anonim ***** válasza:
Sajnos en a valaszt nem tudom:) es te sem tehetsz egyebet mint varnod meg par napig hatha jelentkezik
2012. máj. 30. 15:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele majd ha akar valamit úgy is keres.
2012. máj. 30. 15:51
 6/7 anonim ***** válasza:

Csak hülyít. Valszeg a fél életét behazudta neked.

Mivel nem is ismered (a netes csevegést én nem számítanám ismerkedésnek) szimplán lépj tovább. Kicsit túl komolyan veszed ezt az egészet.

2012. máj. 30. 16:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Neten keresztül senkit sem lehet megismerni és SOHA ne bízz egy idegenben! Valószínű az egész csak kamu volt, jól behülyítettek. Ha megismersz valakit neten és 2-3 héten belül nem tudjátok összehozni a talit, illetve ha megbeszélitek a talit, de nem adja meg a számát, akkor az már baromira gyanús!
2012. máj. 30. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!