Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátzónás komplikáció. (? )
Figyelt kérdés
Barátzóna, ezzel gondolom majdnem mindent elmondtam. Ebben a helyzetben vagyok kb. fél éve... Nagyon tetszik a csaj, jól kijövünk, röhögünk, van egy csomó közös témánk, szal nagyon sokat is beszélgetünk. Szünetekben mindig lejön és jól elvagyunk. Amikor kiderült, hogy van egy srác, aki elmondta neki, hogy szereti, és a csaj viszont szereti, de közben van barátnője, úgy éreztem elmondom neki amit már fél éve titkolok. Mikor elmondtam, közölte velem, hogy nem szeretne tőlem semmi többet, még akkor se, ha ez a k*csög nem is lett volna. Ezt nem értem, hogy hol b@szom el állandóan, hogy ilyen kínos helyzetekbe kerülök???2011. dec. 22. 13:31
2/15 anonim válasza:
Nem mozdulsz rá időben. Úgy kell, hogy a lány az első pillanattól tudja, hogy tetszel neki. Ha nem viszonozza, akkor nem is fog veled szóba állni - ergo nem lesz barátzóna.
Van egy B-megoldás is, elmentek bulizni, jól berúgtok, és ha már eleget ivott, akkor kikezdesz vele. Nincs az a barátzóna, amit elegendő mennyiségű alkohol ne tudna orvosolni!
3/15 anonim válasza:
A barátzónából nehéz kijönni :-(
4/15 anonim válasza:
5/15 anonim válasza:
Barátzóna a tököm! Ha nincs meg két ember között a szikra már a kezdetektől akkor reménykedhet az mindenben...
7/15 anonim válasza:
barátzóna? az hol található, mert hogy a guugli térképe szerint nem létezik hmm
8/15 anonim válasza:
"Szünetekben mindig lejön és jól elvagyunk."
Tehát nem te mész hozzá. Fél év alatt nem hívtad még el sehová. Tehát fél év alatt semmi jelét nem adtad, hogy szeretnél közelebb kerülni hozzá.
Nem nagy vallomást kell fél év után a fejéhez vágni, hanem folyamatosan jelezni, hogy ő nem csak egy barát számodra.
35/F
10/15 anonim válasza:
utolsó előtti, szívemből szóltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!