Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátzónás komplikáció. (? )
Egy kép, ami mindent elmond:
Nekem bejött. ;)
Szerelmet vallani eszedbe ne jusson, kivéve akkor, ha túl szeretnél lenni rajta és mást keresni. Azzal elriasztod.
Friendzone-ból kikerülni egyfajta művészet. Ha nem megy, ha képtelen vagy előre gondolkodni, hogy hogyan oldd meg a helyzetet, ha nem tudsz manipulálni, akkor ezt nem neked találták ki.
Igen, nekem így sikerült összejönni a barátnőmmel. :) Bár ehhez kellett az is, hogy előzetesen nagyon megkedveljen. Ahhoz viszont, hogy ezt a tényt nekem, de legfőképp magának be merje vallani, kellett az alkohol. Meg az, hogy ne vágja, hogy akarok tőle valamit egész addig, amíg fel nem merült a dolog. Ha tudta volna, hogy össze akarok vele jönni, nem kezdett volna el vonzódni hozzám, mert akkor kiszolgáltatottá és sebezhetővé válok, a nők meg nem szeretik az olyan férfiakat. Szóval én azt csinálom, hogy önként bemászok a friendzone-ba, és így egy idő után felmerül a nőben az, hogy miért nem akarok tőle semmit. Ez azért is jó, mert így a kapcsolat kezdetéig megismerem annyira, hogy eldönthessem, érdemes-e egyáltalán belekezdeni. Nincs csalódás.
Egyébként az exemet is így szereztem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!