Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátzónás komplikáció. (? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátzónás komplikáció. (? )

Figyelt kérdés
Barátzóna, ezzel gondolom majdnem mindent elmondtam. Ebben a helyzetben vagyok kb. fél éve... Nagyon tetszik a csaj, jól kijövünk, röhögünk, van egy csomó közös témánk, szal nagyon sokat is beszélgetünk. Szünetekben mindig lejön és jól elvagyunk. Amikor kiderült, hogy van egy srác, aki elmondta neki, hogy szereti, és a csaj viszont szereti, de közben van barátnője, úgy éreztem elmondom neki amit már fél éve titkolok. Mikor elmondtam, közölte velem, hogy nem szeretne tőlem semmi többet, még akkor se, ha ez a k*csög nem is lett volna. Ezt nem értem, hogy hol b@szom el állandóan, hogy ilyen kínos helyzetekbe kerülök???
2011. dec. 22. 13:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
14:04 ebben van valami.. az alkoholos megoldás sem egy rossz ötlet, eléggé hírhedt, h sokat piál.. am meg én 16 ő 15. Ja, és attól még h sokat piál, nem egy ringyó, akit akárki megkaphat, jól ismerem már, van esze, de mégiscsak igen befolyásolható..
2011. dec. 22. 16:33
 12/15 A kérdező kommentje:
Am Randy Ortonnak: ennyi eszed van, sajnállak... :/
2011. dec. 22. 16:39
 13/15 anonim ***** válasza:

Egy kép, ami mindent elmond:

[link]

Nekem bejött. ;)

Szerelmet vallani eszedbe ne jusson, kivéve akkor, ha túl szeretnél lenni rajta és mást keresni. Azzal elriasztod.

Friendzone-ból kikerülni egyfajta művészet. Ha nem megy, ha képtelen vagy előre gondolkodni, hogy hogyan oldd meg a helyzetet, ha nem tudsz manipulálni, akkor ezt nem neked találták ki.

2011. dec. 23. 20:51
 14/15 A kérdező kommentje:
Előzőnek, és neked konkrétan a kép szerint sikerült? xD
2011. dec. 23. 20:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Igen, nekem így sikerült összejönni a barátnőmmel. :) Bár ehhez kellett az is, hogy előzetesen nagyon megkedveljen. Ahhoz viszont, hogy ezt a tényt nekem, de legfőképp magának be merje vallani, kellett az alkohol. Meg az, hogy ne vágja, hogy akarok tőle valamit egész addig, amíg fel nem merült a dolog. Ha tudta volna, hogy össze akarok vele jönni, nem kezdett volna el vonzódni hozzám, mert akkor kiszolgáltatottá és sebezhetővé válok, a nők meg nem szeretik az olyan férfiakat. Szóval én azt csinálom, hogy önként bemászok a friendzone-ba, és így egy idő után felmerül a nőben az, hogy miért nem akarok tőle semmit. Ez azért is jó, mert így a kapcsolat kezdetéig megismerem annyira, hogy eldönthessem, érdemes-e egyáltalán belekezdeni. Nincs csalódás.

Egyébként az exemet is így szereztem. :D

2011. dec. 24. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!