A vérvételen adódhat bármiféle komplikáció?
Maximum nem találja el a vénád a nővér, utána a rosszullétek is inkább pszichések vagy nem isznak előtte eleget.
Kicsit ülj le a rendelőben utána, nem lesz baj, annyi vért nem vesznek le, hogy bármi bajod legyen belőle.
Már rég kaptam injekciót, de nem fájdalmasabb annál, szerintem jobban fáj ha megvágod papírral az ujjad.
Nem kell odafigyelni, az emberek többsége nem figyel oda, én általában csak addig, amíg nem látom, hogy na akkor most fog fájni, addig sem rettegek (erről persze nálam szó sincs), max. akkor nézek félre, de én nem szoktam.
Nem fáj jobban, mint egy inekció, sőt sokszor pici fájdalomcsillapító van a spricniben.
Van amikor nem is érzek fájdalmat, olyan finomam csinálják, meg is szoktam az "arany kezét" dícsérni...
Ez nem véradás, a levett mennyiség minimális. De mivel a szervezet számára a vérveszteség veszélyes lehet, ezért van, hogy néhányan túlreagálják a pszichésen. Ha nem nézel oda, nyilván könnyebb.
A véna eltalálása pedig kicsit lutri. Nekem már volt, hogy véradás helye napok múltán gyakorlatilag megtalálhatatlan volt, de olyan is, hogy vérvétel után belilult a környéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!