Vérvételen voltam 4 napja. Azóta 1-2 napja furcsa bizsergést, "feszülést" érzek az alkaromban. Mitől?
Figyelt kérdés
Olyan, mintha rángatnának egy ideget. Első napokban nem volt jellemző, az utóbbi napokban jelentkezett csak. Ez normális dolog, el fog múlni magától az érzés?2010. szept. 17. 14:13
1/5 anonim válasza:
Szerintem semmi köze a vérvételhez,
Inkább igyál magnézium pezsgőtablettát, az idegrángásra, izomgörcsre.
De én csak egy laikus vagyok....
2/5 anonim válasza:
Nem, a vérvétel után nem kéne ilyennek lennie. Nem tudom mi lehet ez.
3/5 anonim válasza:
ha zsibbad a kezed, lábad, ez az amaz, arra jót tesz a B1 vitamin.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors hsz-eket. Elsőnek üzenem, hogy sosem fordult elő ilyesmi, szinte biztos vagyok benne, hogy valahogy ez befolyásolta. A testem többi részén nem érzem ezt, nem görcsöltem sport közben sem. Lehet, inkább az érrel van kapcsolatban ; amikor mozgatom, kinyújtom teljes hosszra a karom, akkor érzem igazán a feszülést.
2010. szept. 17. 14:22
5/5 A kérdező kommentje:
Egyébként most még nem ehetek vitaminokat pár napig, mert egyéb vizsgálat értelmében még egyszer el kell mennem vérvételre. Ezért lenne jó kideríteni, mi is okozhatja ezt; esetleg még ott is megérdeklődöm, ha addig nem múlik el.
2010. szept. 17. 14:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!