Voltam ma nögyogynál és valami furcsa történt ráksz mentem hozzá és mikor belém nyult akkor a szájját nyalogatta és közben nézett rám miért volt ez?
Figyelt kérdés
2008. okt. 11. 20:11
2/6 A kérdező kommentje:
Ez nem kamu kérdés ez tényleg igaz 25 vagyok és magán dokinál voltam.
2008. okt. 11. 20:57
3/6 anonim válasza:
Na, én ezért nem megyek férfihoz. Engem nő vizsgál. Nem túl beszédes, de rendes, és nem okoz fájdalmat. Egyszer voltam férfinál, mikor a dokimat helyettesítette, de többet nem akarom, h férfi nyúlkáljon bennem. Csak a páromnak engedélyezett :)
4/6 anonim válasza:
még jo hogy kamukéRdéS..azt sem tudja hogy kell helyesen irni.."ly" vagy "j"...no mindegy.meg eleve ha nem kamu lenne besem irna ilyet,hisz ha történt valoban ilyen akkor 25 éves fejjel ugyan megkéRdezné a dokit hogy mi volt ez vagy szolna hogy zavarja vagy akärmi...ide beir hogy fordult e valakivel ilyen elö.és ha igen?akkor mivan?abbol mit vonsz le?istenem..
5/6 anonim válasza:
Vagy csak kicsit szerény vagy, nem? 25 évesen, én biztos nem néztem volna. Szerintem csak beképzeled.....
6/6 anonim válasza:
Lehet épp csak kiszáradt a szája, és ezért megnyalta...ez lehet, tök véletlen. És lehet azért nézett rád, mert kiváncsi volt a reakciódra, azzal kapcsolatban, amit épp csinált, hogy nem fáj e.
Szerintem is csak beképzeled. Még ha esetleg tetszettél is neki, akkor sem fogja kinyilvánítani, mert ezért ki is rúghatják. Egyébként meg gondolj már bele, hogy mennyi puncit lát minden nap, és gondolom jobbnál jobb npk is megfordulnak nála. Ezen kár aggódni! Ha meg nem szimpi menj máshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!